Cine este tânăra de 32 de ani care conduce cel mai mare site de anunţuri din RomâniaCristina Gheorghiţoiu este, la doar 32 de ani, general manager Naspers Classifieds Romania, un grup media care deţine cele mai accesate site-uri româneşti, printre care se numără şi platforma OLX.ro, cel mai mare site de anunţuri pe plan local.

Cristina Gheorghitoiu este, la doar 32 de ani, general manager Naspers Classifieds Romania
Cristina Gheorghiţoiu este, la doar 32 de ani, general manager Naspers Classifieds Romania

Cristina Gheorghiţoiu are pe mână cel mai mare site de anunțuri din România. Tânăra de 32 de ani a absolvit în anul 2004 Facultatea de Geografie şi Turism în cadrul Universităţii din Bucureşti şi un master în Management şi Marketing în Turism la Academia de Ştiinţe Economice în perioada 2007-2009, scrie ZF. 

A fost consultant la o agenţie de turism, Travel Group & Calibra Smart Travel, unde a vândut pachete de călătorie clienţilor în funcţie de dorinţele acestora, a coordonat şi rezervat excursii pentru grupuri şi oamenii de afaceri. După ce a încetat colaborarea la agenţia de turism, Gheorghiţoiu s-a reprofilat şi a lucrat pe un post de manager de proiect la Machteam Soft, o companie online, unde trebuia să dezvolte un serviciu de călătorie pe un site de întâlniri.

După doi ani, Cristina a ocupat postul de account manager în cadrul Metromind Media, iar din 2009 până în 2012 a fost business manager la site-ul caut.ro.

În prezent, Cristina Gheorghiţoiu este general manager la Naspers Classifieds Romania şi conduce afacerea OLX.ro.

Preţul minim pentru publicarea unui anunţ în categoria auto a OLX.ro este de 4,8 euro la plata cu cardul online şi de 6 euro la plata prin SMS, iar dacă utilizatorul optează şi pentru promovarea acestuia timp de 30 de zile, atunci costul total ajunge la 16,8 euro la plata cu cardul şi la 18 euro prin SMS, conform datelor generate de platformă la simularea publicării unui anunţ de vânzare pentru un autoturism. În prima etapă a publicării unui anunţ platforma afişează mesajul că tariful porneşte de la 2,8 euro.

Etichete: anunțuri, Cristina Gheorghiţoiu, manager, olx.ro, site

0/1 COMENTARII
Cris
09 Jan 17:37
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca e cineva de acord sa plateasca bani pentru a posta un anunt pe un site de anuturi din Romania.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE