Cine este tânăra declarată MOARTĂ în incendiul de la Colectiv, deşi NU a fost identificată oficial30 de tineri şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de vineri seară din Club Colectiv. 29 dintre aceştia au fost identificaţi, trupurile lor fiind ridicate pe rând de rude, cu o excepţie. O persoană de sex feminin a fost declarată eecedată, însă NU a fost identificată oficial. Numele probabil al fetei ar fi Epure Anda Ioana. 

Așa cum au cerut procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București - cei care s-au ocupat de anchetă până ce cazul a fost preluat de Parchetul General -, toate cele 27 de cadavre aduse inițial la morgă au fost autopsiate. Acest lucru nu era obligatoriu, deoarece, în caz de victime multiple, pot fi făcute doar câteva necropsii reprezentative pentru caz pentru ca legiștii să stabilească o cauză generală a morții. Cei care au reușit, cu ajutorul criminaliștilor și al specialiștilor în medicină legală să-și identifice morții i-au și luat acasă pentru a-i înmormânta creștinește.

Mai este însă un caz care nu și-a găsit, cu toate eforturile depuse, o rezolvare completă. "În acest moment, la IML mai este un cadavru care încă nu a fost identificat. Azi dimineaţă am rezolvat două dintre situaţii unde s-au ştiut aparținătorii și, în baza probelor științifice, au fost urmate procedurile de idenficare prin comparație cu probele recoltate de la rude. Într-unul dintre cazuri, însă, habar nu avem cine e persoana. Avem doar un nume probabil, Epure Anda Ioana, dar nu este o identificare oficială, completă, care să fie poată fi anexată dosarului de la incendiu. După această persoană nu a venit nimeni, iar noi nu avem cu ce să comparăm probele de sânge și de ADN recoltate de la cadavru", au dezvăluit surse judiciare pentru libertatea.ro.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

UPDATE: Până în prezent, 30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte. Potrivit ultimelor date centralizate, în urma incendiului din Club Colectiv, sunt acum internate în spital 137 de persoane, 90 fiind în stare gravă şi aproape 40 în stare critică.


Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Funda de doliu apare sub căsuţa de căutare de pe pagina Google România, iar în descrierea sa este afişat mesajul "În memoria victimelor din clubul Colectiv".

INCENDIU COLECTIV. Bilanţ răniţi Spitalul Militar: Cinci tineri sunt operaţi în fiecare zi

În urma incendiului de vineri noapte din Club Colectiv, cinci dintre tinerii internaţi la Spitalul Militar Central din Capitală sunt încă în stare critică, fiind operaţi zilnic, după cum a precizat luni dimineaţă medicul Florentina Radu. Unul dintre pacienţi se află în continuare intubat.

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Google marchează, astfel, incidentul petrecut vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, unde 30 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi peste 180 au fost răniţi, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

Un total de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, iar prognosticul medicilor în cazul acestora este foarte rezervat.

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. În urma tragediei, Guvernul României a decretat, sâmbătă, trei zile de doliu naţional.

Medic de la Spitalul Floreasca: Este posibil ca numărul victimelor să se dubleze

Medicul Ioan Lascăr, seful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, a declarat, într-o ședință la Guvern, că este posibil ca numărul victimelor în cazul incendiului din Clubul Colectiv să se dubleze. Potrivit acestuia, într-o astfel de situație, rata de supraviețuire este de 50%, informează Realitatea TV.

Etichete: decedat, epure anda ioana, identificare IML, moartă, victima incendiu club colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE