Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel FOTOClaudia Pavel se judecă cu bunicii copilului său, care au acuzat-o că le-a răpit nepotul și a venit cu el în România. Jeremy Lewis, tatăl copilului, este un fost baschetbalist cu care Claudia a avut o relaţie câţiva ani buni, din care a rezultat Noah. Deşi cei doi erau logodiţi, iată că nu au ajuns la altar, ci sunt în plin proces.

Vestea că solista Claudia Pavel, în vârstă de 31 de ani, e acuzată de familia fostului iubit că le-a răpit nepotul şi a venit cu el în România a căzut ca un trăsnet.

În toată această perioadă, solista a vorbit frumos despre Jeremy Lewis, tatăl lui Noah, în vârstă de 3 ani, însă toţi apropiaţii au fost şocaţi atunci când şatena i-a deschis americanului proces de custodie, următorul termen fiind pe data de 16 decembrie.

Foto: click.ro

Acum, cei doi foşti iubiţi se războiesc de la distanţă, Claudia dorind să-l crească pe Noah în România, în timp ce familia de peste Ocean se declară "devastată" de absenţa micuţului. Până când judecătorii vor tranşa situaţia, "cumnaţii" solistei îşi spun propria versiune a poveştii şi fac dezvăluiri grave.

Citește mai multe pe Click!

Etichete: claudia pavel, tată

0/1 COMENTARII
vlad
25 Oct 13:45
+0
VOTURI
-0
Daca e nebuna sa se duca in Statele Unite, sa se supuna judecatorilor de-acolo, o sa-si piarda copilul

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE