Cine sunt bogaţii cărora Fiscul le verifică averile: o vedetă TV cu onorariu ridicat, pe lista ANAFFiscul a anunțat peste 300 de persoane, printr-o notificare trimisă la domiciliu, că veniturile pe care le-au obținut în perioada 2011-2013 le sunt verificate de către inspectori, pentru ca instituția să-și lămurească anumite neconcordanțe cu sumele declarate statului spre impozitare. Pe lista acestor persoane, aflată în posesia Profit.ro, se află, printre altele, sportivi, cântăreți de muzică populară, vedete din show-business, redutabili oameni de afaceri.

Cine sunt bogatii carora Fiscul le verifica averile: o vedeta TV cu onorariu ridicat, pe lista ANAF
Cine sunt bogaţii cărora Fiscul le verifică averile: o vedetă TV cu onorariu ridicat, pe lista ANAF

Pe această listă se află, printre altele, unul dintre cei mai importanți boxeri ai României, două vedete, dintre care una cu un onorariu extrem de ridicat, prezente în numeroase show-uri TV, doi interpreți de muzică populară din județul Mehedinți, respectiv din județul Cluj, soția unui cântăreț de manele din Ilfov, pe numele căreia respectiva persoană și-a trecut mare parte din avere, precum și impresarul unora dintre cele mai cunoscute vedete. Toți dețin mai multe imobile, terenuri, mașini de lux și depozite bancare în euro și lei.

Sunt verificați și deținătorul unui centru comercial din Cluj-Napoca, trei oameni de afaceri din sud-estul țării implicați în producția alcoolului, trei hotelieri din Călărași, Brașov și Târgu Mureș, ca și proprietarii unor rețele importante de clinici medicale și farmacii.

Au mai fost incluși pe listă fondatorul unui lanț vechi și foarte cunoscut de restaurante, dar și un trader privat de top din energie, precum și un om de afaceri din industria aurului.

Într-un județ din nordul țării, Fiscul verifică veniturile unui mare dezvoltator imobiliar, cu o avere de zeci de milioane de euro.

Inspectorii Fiscului îi verifică și pe copiii unor oameni de afaceri de succes din domeniul industriei de alcool, pieței alimentare, medicale sau ai unor foști demnitari. Unii dintre acești oameni de afaceri au fost condamnați pentru fapte de corupție.

Un întreprinzător care și-a asumat finanțarea unei echipe de fotbal din liga a 3-a este la rândul său verificat de Fisc.

Notificări au mai primit, tot strict ca persoană fizică, fără ca ale lor companii să fie în vreun fel implicate, și oameni de afaceri care au investit în parcuri solare sau marmură și granit în Brașov, în materiale de construcție din lemn în Harghita, în produse lactate în Argeș, în electricitate în Baia Mare, în energie eoliană în Constanța, în operațiuni piscicole în Tulcea, în produse din carne în Bacău, în operațiuni de construcții în Suceava. Detalii, pe profit.ro. 

Etichete: averi verificate de fisc, romani bogati, verificari anaf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE