Cine sunt cei opt candidaţi la postul de şef al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI)Opt candidați, ale căror dosare au fost admise miercuri de Consiliul Național de Integritate, vor putea participa la concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Cine sunt cei opt candidati la postul de sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI)
Cine sunt cei opt candidaţi la postul de şef al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI)

Candidații declarați admiși după verificarea dosarelor de înscriere sunt Marius Bălan, Gheorghe Burlacu, Florica Dragomir, Ionel Ion Gârleșteanu, Liviu Partene, Ștefan Pavăl, Bogdan Stan și Vasile Țiple, conform informațiilor publicate pe site-ul ANI.

Candidații admiși vor susține proba scrisă pe 16 noiembrie și interviul pe 27 noiembrie, conform aceleiași surse.

Funcția de președinte al ANI este vacantă de aproape șapte luni. Fostul șef al instituției, Horia Georgescu, și-a dat demisia în data de 17 martie, după ce a fost reținut de DNA și ulterior arestat preventiv, el fiind acuzat de abuz în serviciu în dosarul ANRP.

Un prim concurs pentru ocuparea funcției vacante a fost organizat în luna iulie, când cei trei candidați înscriși, Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon și Ion Ionel Gârleșteanu, au fost respinși la proba scrisă, scrie realitatea.net. 

Etichete: Agenţia Naţională de Integritate, ANI, candidaţi, concurs

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE