Cine sunt cei patru români incluşi pe lista Forbes a celor mai de succes 300 tineri din EuropaPatru români - Cornel Amariei, Anda Gânscă, Ionuț Budișteanu și Andrei Brașoveanu - au fost incluși în prima ediție a clasamentului celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa realizat de publicația americană Forbes, top care include 300 de tineri din 10 domenii de activitate, de la media și entertainment la finanțe, marketing și tehnologie.

Cine sunt cei patru romani inclusi pe lista Forbes a celor mai de succes 300 tineri din Europa
Cine sunt cei patru români incluşi pe lista Forbes a celor mai de succes 300 tineri din Europa

Cornel Amariei și Ionuț Budișteanu sunt prezenți pe lista 30 Under 30 din industria europeană, în timp ce Anda Gânscă și Andrei Braşveanu au fost incluși în clasamentele primilor 30 de tineri jucători din marketing, respectiv finanțe, scrie profit.ro. 

Cornel Amariei, în vârstă de 22 ani, este inventator, medaliat internațional la concursuri și olimpiade de robotică și IT. Printre realizările acestuia se numără Lumen, un dispozitiv care folosește un scanner 3D și senzori care vibrează pentru a facilita deplasarea nevăzătorilor. Amariei lucrează ca inginer R&D pentru compania germană Continental Automotive, unde conduce departamentul de senzori și inovație pentru mașini autonome. 

Ionuț Budișteanu (22 ani) este fondatorul companiei VisionBot, care dezvoltă produse accesibile pe baza unor prototipuri, destinate tinerilor inventatori. Budișteanu a început să programeze la vârsta de 14 ani, iar la 16 ani a fost inclus în clasamentul 30 under 30 realizat de Forbes România. Tânărul din Râmnicu Vâlcea și-a construit propria mașină autonomă și a creat un limbaj de programare în domeniul inteligenței artificiale.

DETALII pe profit.ro. 

Etichete: Anda Gânscă, Cornel Amariei, Ionuț Budișteanu și Andrei Brașoveanu, lista Forbes a celor mai de succes 300 tineri din Europa

0/1 COMENTARII
SIBNET
20 Jan 08:56
+0
VOTURI
-0
In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com.
Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE