Cine sunt deputații Comisiei Juridice care au votat împotriva arestării Elenei UdreaDeputații din Comisia juridică au aprobat cererea DNA de încuviințare a începerii urmăririi penale a Elenei Udrea, cu 19 voturi "pentru", două "împotrivă" și unul anulat. Însă nu s-au strâns voturile necesare şi pentru arestarea sa.  

Cine sunt depututatii Comisiei Juridice, care au votat impotriva arestarii Elenei Udrea
Cine sunt depututații Comisiei Juridice, care au votat împotriva arestării Elenei Udrea
Foto: wikipedia.org

Marius Manolache, finul lui Victor Ponta, şi Eugen Nicolicea, ministrul lui Gabriel Oprea. Aceştia au şi votat împotriva măsurilor cerute de DNA.

Surse politice au declarat pentru BreakingNews24 că în şedinţa informală a liderilor Coaliţiei, miercuri dimineaţă, Victor Ponta a încercat să sugereze ca deputaţii arcului guvernamental să o protejeze la votul din plen pe Elena Udrea, cerând clemenţă pentru aceasta. „Iar începem cu prostiile astea, cu arestări pe bandă, dar ce a făcut fata asta", ar fi spus Ponta la întâlnire, potrivit surselor citate de realitatea.net.

Deputații juriști au respins, vineri, cererea procurorilor DNA de reţinere şi arestare preventivă a Elenei Udrea dar au fost de acord cu urmărirea penală a deputatului. 

Etichete: comisia juridica a camerei deputatilor, deputaţi, DNA, Elena Udrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE