Cine sunt politicienii în care românii au cea mai mare încredere. STUDIU AvangardePreședintele Klaus Iohannis ocupă primul loc în topul încrederii românilor, fiind urmat la mare distanță de premierul Victor Ponta și de vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui sondaj Avangarde. 

Cine sunt politicienii in care romanii au cea mai mare incredere. STUDIU Avangarde
Cine sunt politicienii în care românii au cea mai mare încredere. STUDIU Avangarde

Președintele Klaus Iohannis ocupă primul loc în topul încrederii românilor, fiind urmat la mare distanță de premierul Victor Ponta și de vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui sondaj Avangard, citat de Agerpres. 

Astfel, 61% dintre respondenți au susținut că au încredere în șeful statului, 38% în premierul Victor Ponta, iar 37% în vicepremierul Gabriel Oprea.

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a obținut 36% din voturile celor intervievați, Traian Băsescu — 21%, copreședintele PNL Alina Gorghiu — 20%, iar fostul ministru Elena Udrea — 8%.

Realizatorii cercetării precizează că diferențele până la 100% sunt formate din variantele de răspuns ''Nu, nu am încredere'', ''Nu îl cunosc'' și ''Nu știu/ Nu răspund''.

Sondajul a fost realizat în perioada 15-23 august, pe un eșantion de 800 de persoane și are o marjă de eroare de plus-minus 3,46%

Etichete: gabriel oprea, incredere, Klaus Iohannis, sondaj, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE