Cine sunt POLIȚIȘTII VIOLATORI din Călărași: unul dintre ei, agresor al unui biciclist. FOTOScandalul violului din Călărași, în care doi polițiști sunt acuzați că au violat o minoră de 15 ani, continuă. Unul dintre aceștia, Șerban Adrian, nu este la prima abatere. Cu ceva timp în urmă, acesta a lovit un biciclist cu mașina poliției și a fugit de la locul faptei.

Cine sunt politistii violatori din Calarasi
Cine sunt polițiștii violatori din Călărași
Foto: realitatea.net

Doi polițiști din Călărași au violat o fată de doar 15 ani, în câmp. Fata era dată în urmărire, după ce a fugit din centrul de plasament în care se afla. Oamenii legii au fost reținuți, urmând a fi prezentanți în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Unil dintre aceștia, Șerban Adrian, nu este la prima abatere. Cu ceva timp în urmă, acesta a lovit un biciclist cu mașina poliției și a fugit de la locul faptei.

Potrivit realitatea.net, polițistul Șerban Adrian este cunoscut românilor după ce un filmuleţ, în care este protagonist, a fost posta pe reţeaua de socializarea Facebook, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Videoclipul îl arată pe Şerban Adrian, aflat la volanul maşinii de serviciu, loveşte un biclist şi, după ce s-a asigurat că acesta a putut să se ridice, s-a urcat înapoi în autovehicul şi a fugit de la locul accidentului.

 

Un politist accidenteaza un biciclist pe trecerea de pietoni, apoi pleaca linistit la treburile lui!Politistul se numeste Adrian Serban si se afla la volanul autoturismului IPJ Călărași, cu numărul de înmatriculare MAI 27229.

Posted by WTF News on Tuesday, July 21, 2015

 

Celălalt violator se numeşte Florin Daniel Dumitru, al cărui cont de Facebook ar fi plin de fotografii cu el ţinând băuturi alcoolice în braţe, potrivit unor surse, citate de realitatea.net. Acesta şi-a închis contul la scurt timp după ce a fost reţinut de procurori.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE VIOLUL DIN CĂLĂRAȘI. Ce s-a întâmplat cu victima și cu agresorii.

Etichete: viol politisti Calarasi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h