CINE va construi pasajul suprateran pe Centura Capitalei la Domneşti. Anunţul CNADNRCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă că a fost finalizată licitaţia pentru construcţia pasajului suprateran pe Centura Capitalei la Domneşti, după ce procedura fusese anterior contestată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). 

CINE va construi pasajul suprateran pe Centura Capitalei la Domnesti. Anuntul CNADNR (Foto digi24.ro)
CINE va construi pasajul suprateran pe Centura Capitalei la Domneşti. Anunţul CNADNR (Foto digi24.ro)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că, în urma reevaluării ofertelor depuse în cadrul procedurii de licitație deschisă organizată pentru atribuirea conctractului având ca obiect „Proiectare și execuție Pasaj suprateran pe DJ 602, Centura București - Domnești", urmare a deciziei CNSC , nr. 2158/C2/2209, 2224 din 16.12.2015 și aplicării criteriului de atribuire,respectiv, prețul cel mai scăzut, a fost desemnată câștigătoare Asocierea SC Straco Grup SRL - SC Comnord SA - SC Specialist Consulting SRL, cu prețul de 91.552.381, 90 lei.

CNADNR informează că aceeași asociere a fost desemnată câștigătoare încă din prima fază a licitației. În urma contestațiilor această licitație a intrat în procedura de reevaluare.

De asemenea, CNADNR precizează că din acest moment curge termenul legal de depunere a contestațiilor, respectiv 10 zile calendaristice.

CITEŞTE ŞI Consilier al premierului, reclamat la DNA pentru că a dat detalii despre proiectele de pe Centură

Cătălin Drulă, consilier al premierului Dacian Cioloş pe domeniul infrastructurii, a fost reclamat la DNA de către un grup de angajaţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri (CNADNR), după ce a postat pe contul său de Facebook informaţii despre stadiul proiectelor de pe Centura București, inclusiv stadiul licitaţiei pentru Pasajul de la Domnești.

Vezi şi UN NOU PASAJ subteran, pe CENTURA Capitalei. Ultimele informaţii despre proiectul de la Domneşti

Un nou pasaj subteran ar putea fi construit pe Centura de Nord a Capitalei. Consilierul premierului pe probleme de infrastructură, Cătălin Drulă, spune că se poartă discuţii pentru demararea acestui proiect la intersecția dintre Centura Capitalei şi DN1. Pe de altă parte, Drulă a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru pasajul de la Domnești.

Etichete: casticator, centura Capitalei, constructor pasaj domnesti, licitaţie, pasaj Domnesti, pret pasaj domnesti

0/2 COMENTARII
jkhk
08 mai 06:38
+0
VOTURI
-0
@ Eugen corect + ca multi sunt si foarte agresivi. O sa ajungem sa ne luam la bataie pe strazi din cauza unor autoritazi imbecile care au transformat trotuarele in piste pentru biciclisti.
Eugen
07 mai 17:57
+0
VOTURI
-0
Să facă mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Nu mai putem circula în calitate de pietoni pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe trecerile de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe trecerile de pietoni periclitând siguranța circulației pietonilor pe ele.Mai ales pe trecerile de pietoni.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff și trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache aferente Pieței Victoriei.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de ceilalți conducători auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE