Cine vrea să construiască un nou hotel de patru stele în centrul BucureştiuluiUn investitor imobiliar, Victor Olaru, care are un teren în centrul Capitalei, în apropierea Pieței Amzei, a discutat cu lanțurile Marriott și InterContinental pentru brandurile Courtyard, respectiv Holliday Inn, în vederea ridicării unui hotel de patru stele, spun surse din piața de turism.

Cine vrea sa construiasca un nou hotel de patru stele in centrul Bucurestiului (Foto hotelambient.ro)
Cine vrea să construiască un nou hotel de patru stele în centrul Bucureştiului (Foto hotelambient.ro)

"Am discutat, n-am negociat cu nimeni. Din păcate am avut pe unii care nu erau profesioniști. Au fost discuții cu mai mulți, și Accor, și alții", a spus Victor Olaru. Surse din piața de turism vorbesc însă de un proiect de hotel de patru stele de peste 100 de camere, pentru care investitorul discută cu lanțurile Marriott și InterContinental pentru brandurile Courtyard, respectiv Holliday Inn, informează profit.ro. 

Olaru susține că nu știe dacă va mai construi hotel pe acel teren și se va decide în câteva luni. "Deocamdată nu am luat nicio decizie clară", a mai spus el. Olaru a afirmat că deocamdată vor începe lucrările la pereții mulați. "Facem groapa, apoi decidem", a afirmat el, însă mai mulți investitori din turism spun că odată începute lucrările, proprietarul trebuie să știe deja ce urmează să construiască.

Olaru este un om de afaceri discret, în presă existând doar câteva mențiuni referitor la afacerile sale. În primăvara lui 2004, Victor Viorel Olaru lua o autorizație de construire pentru două clădiri în cartierul "Satul Francez" din București.

Victor Viorel Olaru și soția sa, Mihaela, absolvenți ai facultății de Cibernetică, au derulat în ultimii 15 ani mai multe proiecte imobiliare, totalizând sute de apartamente în București, în apropiere zonele Herăstrău și Băneasa. Cei doi au dezvoltat în zona Șoseaua Sisești din nordul Bucureștiului un complex imobiliar cu mai multe blocuri, numit North Lane Residence.

Etichete: centrul Bucureştiului, hotel, Marriott și InterContinental, victor olaru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE