Răsfăț cinefil pe terasa de la Promenada. GRATUIT Cinema-Edu de vacanțăDacă vreți să vă bucurați de răcoarea unei seri de vară și să savurați băutura preferată în compania unor filme de calitate, Cinema-Edu vă invită luni, 7 iulie, la un răsfăț cinefil, pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada. Intrarea este GRATUITĂ.

Cinema-Edu de vara: Rasfat cinefil pe terasa de la Promenada. GRATUIT
Cinema-Edu de vară: Răsfăț cinefil pe terasa de la Promenada. GRATUIT

Cinema-Edu, proiectul Asociației Culturale Maconodo, este un program gratuit de educație cinematografică, dedicat liceenilor.

Anul acesta, Cinema-Edu a adunat peste 11.000 de participanți- atât din București, cât și din alte regiuni ale țării- la evenimentele organizate pe parcursul a 6 luni.

Pe 7 iulie, filmele Cinema-Edu ajung la Promenada nu numai pentru liceeni, ci și pentru publicul larg. Așa că sunteți așteptați, de la mic, la mare, să vă delectați într-o atmosferă minunată, pe terasa în aer liber situată la ultimul etaj din mall.

O veste bună: intrarea este gratuită. Evenimentul "Cinema-Edu de vacanță" are în meniu două filme de excepție care sunt un must-see: Inside Llewyn Davis și Starbuck.

Primul film pe care o să îl vizionați în acest "maraton" este Inside Llewyn Davis ( în regia lui Ethan&Joel Coen), care va începe de la ora 21:00- o peliculă cu și despre muzică. Povestea este concentrată pe viaţa lui Llewyn Davis, care se află mereu pe nisipuri mişcătoare. Singur, cu bani puţini, fără un domiciliu stabil el merge din loc în loc, în căutarea succesului. Alături de Oscar Isaac, o să îi întâlniți și pe Carey Mulligan, Justin Timberlake și Garrett Hedlund.

Începând cu ora 23:00 vă poftim la o porție de râs, garantată de comedia canadiană Starbuck, în regia lui Ken Scott.Oare cum poate reacționa un bărbat când află că are 533 de copiii? Nu mai este necesară nicio descriere findcă răspunsul o să îl aflați la fața locului. Filmul vorbește de la sine.

Evenimentul "Cinema-Edu de vacanță" este deschis tuturor care vor să aibă parte de o seară minunată, alături de cei dragi, în prezența unor filme de calitate.

Etichete: filme, intrare gratuită, promenada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE