CINEMA ÎN AER LIBER, GRATUIT.„Teoria întregului" şi „Forrest Gump", filmele difuzate în parcul TitanCINEMA ÎN AER LIBER. Bucureştenii vor putea viziona gratuit, în acest week-end, filmele „Teoria întregului" şi „Forrest Gump", care vor fi difuzate în parcul Titan.

CINEMA IN AER LIBER, GRATUIT.„Teoria intregului" si „Forrest Gump", filmele difuzate in parcul Titan
CINEMA ÎN AER LIBER, GRATUIT.„Teoria întregului" şi „Forrest Gump", filmele difuzate în parcul Titan
Foto: organizatorii

CINEMA ÎN AER LIBERLa cinematograful în aer liber, amenajat de Primăria Sectorului 3 și Metropolis Film în parcul Titan, weekendul începe cu „Teoria întregului", în regia lui James Marsh, şi continuă cu „Forrest Gump", în regia lui Robert Zemeckis.

Sâmbătă, începând cu ora 21.30, bucureștenii vor viziona filmul „Teoria întregului" ce descrie relaţia dintre Stephen Hawking şi soţia sa, Jane.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Cambridge în anii '60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten.

Actorul londonez Eddie Redmayne a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun rol masculin pentru prestaţia din „Teoria întregului", iar Felicity Jones a fost nominalizată la rândul ei la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. De asemenea, filmul a primit două distincţii Bafta.

CINEMA ÎN AER LIBER. Pentru duminică, 9 august, de la ora 21.30, Primăria Sectorului 3 a pregătit filmul „Forrest Gump", una dintre acele producţii cinematografice care au devenit un adevărat fenomen. În acest film, Tom Hanks face un rol de excepţie ca Forrest, un om obişnuit a cărui inocență simplă ajunge să întrupeze o generație.

Povestea începe cu o pană căzând la piciorul lui Forrest. Acesta o ia și o pune în geanta sa. Așezat pe o bancă așteptând autobuzul, Forrest, pe parcursul filmului, își povestește viața care este aidoma penei luate de vânt.

CINEMA ÎN AER LIBER. „Forrest Gump" este un film distins cu şase premii Oscar, printre care şi cel mai bun film, cel mai bun regizor (Robert Zemeckis) şi cel mai bun actor în rol principal (Tom Hancks), dar şi multe alte premii.

Etichete: Cinema în aer liber, filme, gratuit, parc, parcul Titan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE