Cinema în parc, GRATUIT: „Jules şi Jim”, în parcul TitanÎn cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”, bucureştenii pot viziona joi, 6 august, în parcul Titan (acces din str. Liviu Rebreanu), de la ora 21.30, filmul „Jules şi Jim”.

Jules si Jim, in Parcul Titan
Jules si Jim, în Parcul Titan

Bazat pe romanul scris de Henri Pierre Roché, „Jules şi Jim" ne poartă prin vieţile a doi prieteni foarte buni: francezul Jim (Henri Serre) şi austriacul Jules (Oscar Werner).

Al treilea film al lui François Truffaut, drama „Jules şi Jim" este o poveste bizară de dragoste a unei femei care ezită între doi prieteni pe care îi iubeşte în aceeaşi măsură.

Pelicula a fost nominalizată de două ori la premiile Bafta şi este unul dintre filmele reprezentative pentru secţiunea „Nouvelle vague".

Pe un ecran gonflabil de 120 m² şi un proiector digital mobil de 17.000 de lumeni bucureştenii pot viziona gratuit acest film, în cea de-a treia zi a evenimentului „Cinema în aer liber", aflat la cea de-a IV a ediţie, organizată de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

Etichete: cinema, gratuit, parcul Titan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE