Cinema sub stele, în parcul IOR, GRATUIT. Programul filmelorPrimăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la evenimentul „Cinema în aer liber”.

În perioada 3 august - 14 septembrie, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" vor fi proiectate, gratuit, 24 de producţii cinematografice, în cadrul caravanei Metropolis. 

Timp de şase săptămâni, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza" – Insula Pensionarilor, vor fi proiectate 24 de filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internaţionale de prestigiu, precum şi producţii clasice.

Cinematograful în aer liber va debuta azi, 5 august, la ora 21.30, în parcul Alexandru Ioan Cuza – Insula Pensionarilor, cu filmul „Kon-Tiki" în premieră națională. Filmul regizat de către Joachim Ronning și Espen Sandberg a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în anul 2013 și la European Film Awards 2013.

Puteți consulta programul filmelor prezentate la cinematogaful în aer liber din PArcul IOR, AICI, click pe foto.

Etichete: cinema, Parcul IOR, program, Sectorul 3

0/3 COMENTARII
Cris
06 aug 13:44
+0
VOTURI
-0
S-au trantit recent, niste constructii betonate pe spatiul verde in parcul IOR. Nu se stie ce reprezinta - probabil WC-uri publice, dupa cum arata. Niste chischinetze oribile care nu au ce cauta pe spatiul verde.

La strada, a inceput betonarea masiva a spatiile verzi dintre copaci, cu copaci cu tot. Se monteaza in locul ierbii, dale, piatra cubica si beton. Copaceii au primit pietricele lipite cu Superglue la radacine.

Niste escroci oribili, conduc sectorul 3
mihai n
06 aug 11:36
+0
VOTURI
-0
Este o idee proasta ca pista de biciclete sa imparta aleea de promenada in doua. Vezi cum o familie venita la plimbare, relaxare in parcul IOR este obligata sa se "imparta" in doua. Aceste piste ar trebui sa fie trasate la marginea aleii, iar biciclistii obligati SA NU ALERGE, ei fiind, oarecum, tolerati. Cursele de viteza, de bravura sa fie "organizate pe sosele, pe ... spatiile de parcare din hipermarket-uri, nu in parc, unde omul vine sa se relaxeze, nu sa stea incordat ca nu stie cine-l poate lovi !
Cris
05 aug 22:32
+0
VOTURI
-0
Se betoneaza spatiile verzi, la greu, in parcul IOR si in Sectorul 3, in general. Betoane si borduri cat vezi cu ochii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h