"Cinema sub stele": Proiecții GRATUITE de film, în parc în Capitală. PROGRAMUL COMPLET“Cinema sub stele” se adresează tuturor iubitorilor de film și îşi propune să aducă cinematografia mai aproape de oameni, făcând-o accesibilă publicului larg, dornic să vizioneze filme de calitate.

Astfel, în perioada 14 – 22 august 2018, în fiecare seară, începând cu orele 21:00, în Parcul Crângaşi vor avea loc proiecţii de film în aer liber.
Cei care vor alege să-și petreacă serile în parc vor putea viziona: „Borg vs. Mc. Enroe", „Valerian și orașul celor o mie de planete", „Rampage: Scăpați de sub control", „Logan", „Transformers: Ultimul Cavaler", „Pacific Rim 2: Revolta", „Super băieți", „Baywatch", „Pasager în trenul terorii".
Intrarea este liberă.
Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente Parcului Crângași faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Programul complet al proiecțiilor de film poate fi consultat aici. 

Etichete: cinema sub stele, filme în aer liber, Parcul Crângaşi, proiectii de fil, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE