Cioloş, ANUNŢ OFICIAL: "Nu voi candida la alegerile parlamentare"Premierul Dacian Cioloş a anunţat oficial că nu va candida la alegerile parlamentare, precizând că nu se va înscrie într-un partid politic şi nici nu va crea o nouă formaţiune. Primul ministru a subliniat că s-a angajat la un mandat destul de scurt, dar asupra căruia şi-a focalizat credibilitatea şi energia pe care le are pentru a împinge lucrurile mai departe „folosind toate forţele pozitive, constructive" care doresc să-i susţină proiectele.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

Dacian Cioloş a declarat, încă o dată, că nu intenţionează să candideze la scrutinul parlamentar din decembrie, arătând că nu îşi doreşte nici să formeze un nou partid.

Am şi spus că nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an şi nu voi intra într-un partid politic sau nu îmi voi crea un partid politic, tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea atât cât o am, energia pe un proiect chiar dacă de scurtă durată care să dea sensul acestei stabilităţi dar care să poată şi să împingă lucrurile mai departe folosind toate forţele pozitive, constructive, proactive care doresc să susţină şi să se implice în aceste proiecte. Sigur, asta nu înseamnă că nu există viaţă şi după alegerile parlamentare. Sper să existe şi sper să existe o viaţă activă'', a subliniat Cioloş.

El a reamintit că s-a angajat să fie prim ministru al României „în acest an şi pentru acest mandat tocmai pentru a întări acest obiectiv pe care ni l-am asumat - stabilitate, echilibru, obiectivitate''. Întrebat dacă va urma îndemnul preşedintelui Iohannis de a-şi arăta simpatia pentru un anumit partid politic, premierul a răspuns că nu e vorba despre simpatie într-o astfel de situaţie: „Am mai spus-o în mai multe rânduri. Nu e vorba aici de simpatie sau de.. Eu am mai spus Mi-am luat nişte angajamente la început şi am intenţuia să le duc la capăt. Avem nevoie în ptrimul rând de onestitate şi credibilitate într-o funcţie publică'', a răspuns Cioloş.

Pe de altă parte, el a precizat că a început nişte proiecte pe care speră să le văd continuate într-un fel sau altul: „Mi-am asumat, împreună cu guvernul, nişte valori pe care sper să le văd continuate. Vom vedea în ce fel aceste valori şi aceste idei pot fi cel mai bine susţinute fără să îmi încalc cuvântul, punctul de vedere'', a punctat premierul.

Etichete: alegeri parlamentare, alegeri parlamentare 2016, dacian ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h