Cioloş, în şedinţa de Guvern: "Vă invit să nu mai fumați nicăieri în incinta Palatului Victoria"Premierul Dacian Cioloș a anunțat, miercuri, că Executivul a pregătit un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea antifumat și care poate fi consultat de instituțiile și companiile interesate. Todoată, Cioloş i-a invitat pe membrii Executivului să nu mai fumeze în incinta clădirii.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

"Așa cum am promis, Guvernul a pregătit și un ghid de informare, care explică modul în care se aplică legea și care sunt procedurile pentru cei doritori, pentru instituțiile sau companiile interesate. Acest ghid va fi disponibil online", a precizat Dacian Cioloș, la începutul ședinței de Guvern.

În ceea ce privește fumatul în Palatul Victoria, el a solicitat secretarului general al Guvernului să identifice un spațiu în afara clădirii, care să fie amenajat ca loc pentru fumat.

"Începând de săptămâna aceasta se aplică legea antifumat inclusiv în clădirea Guvernului și o să vă invit să nu mai fumați nicăieri în incinta Palatului Victoria. O să vă rog, domnule secretar general, să găsiți undeva afară un loc care să fie amenajat și unde doritorii să poată să fumeze respectând legislația", a adăugat prim-ministrul.

Etichete: dacian ciolos, fumatul interzis, legea anti fumat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE