Cioloş: La Secţia de Arşi de la Spitalul Floreasca vor veni medici aflați acum la specializareSecţia de arşi a spitalului de urgenţă Floreasca a fost finalizată, însă nu au fost suficienţi medici din cauza nivelului de salarizare şi a responsabilităţilor, a declarat duminică premierul Dacian Cioloş. El a anunțat că în zilele următoare aici vor veni medici aflați în prezent la specializare în străinătate.

Ciolos: La Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca vor veni medici aflati acum la specializare
Cioloş: La Secţia de Arşi de la Spitalul Floreasca vor veni medici aflați acum la specializare
Foto: stiristul.ro

"A fost un fel de delăsare, nu s-au dus lucrurile până la capăt. S-a finalizat investiţia, dar nu au fost, din cât am înţeles, suficienţi medici pregătiţi sau au fost medici care din cauza şi nivelului de salarizare şi a responsabilităţilor, pentru că să lucrezi într-o secţie de arşi presupune o responsabilitate mult mai mare decât în orice alt domeniu din câte am înţeles, şi am discutat cu mulţi medici în această perioadă, deci acolo a fost o problemă de preluare a acelei secţii. În momentul de faţă avem câţiva medici care sunt la un traning în străinătate care urmează să vină în zilele următoare şi să deschidem încet, încet acea secţie", a spus premierul la Pro TV, conform mediafax.ro.

El a mai precizat că una dintre problemele pe care le-a sesizat în ceea ce priveşte guvernarea este aceea că se fac investiţii, dar de cele mai multe ori acestea nu sunt integrate într-un concept general.

Etichete: dacian ciolos, floreasca, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h