Cioloș: Legea vânătorii, care a scos 3000 ciobani în stradă, NU poate fi modificată de GuvernPurtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat că legea care a supărat ciobanii nu poate fi modificată printr-o Ordonanță de Urgență emisă de Guvern, după cum i-a cerut președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, întrucât legea a fost inițiată și votată de Parlament.

Ciolos: Legea vanatorii, care a scos 3000 ciobani in strada, NU poate fi modificata de Guvern
Cioloș: Legea vânătorii, care a scos 3000 ciobani în stradă, NU poate fi modificată de Guvern
Foto: rfi.ro

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, marți, că președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu l-a sunat pe premierul Cioloș, cerându-i să modifice legea care a adus peste 3000 de cioban de oi în fața Parlamentului.

Cioloș i-a transmis însă că Guvernul nu poate modifica legea prin ordonanță de urgență, căci a fost votată de Parlament.

"Este o lege inițiată și trecută prin Parlament, așa că nu poate fi schimbată de Guvern. Vor avea loc, la nivelul Min. Agriculturii, întâlniri secretari de stat și Guvernul va veni cu o soluție tehnică și legală care să răspundă solicitării.", a completat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Etichete: ciobani, Guvern, legea vanatorii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE