Cioloş, pe Facebook: Nu sunt deloc în concediu. Nu am făcut niciodată în viață sluj în fața nimănuiPremierul Dacian Cioloş a răspuns, duminică, mai multor comentarii pe pagina de Facebook, precizând, printre altele, că nu este în concediu de odihnă de la UE şi că nu face " sluj în faţa nimănui".

Premierul Dacian Ciolos
Premierul Dacian Cioloș

Asaltat de întrebări, dar şi de postări critice, Dacian Cioloş a răspuns mai multor comentarii de pe pagina sa de Facebook. Unul dintre internauţi l-a întrebat dacă este în concediu de odihnă de la UE şi dacă vinde portul Constanţa olandezilor.

"Nu sunt deloc în concediu. Mandatul meu la Bruxelles (pentru a reprezenta România, și nu ca salariat) s-a terminat din 2014. Din poziția de consilier special al președintelui Comisiei europene mi-am dat demisia, da. Nu vindem niciun port! E o minciună. Și fiți convins că atitudinea mea în raport cu liderii europeni este una demnă, folosindu-mi toată legitimitatea de premier al unei țări demne, dar și experiența europeană la Bruxelles. Nu am făcut niciodată în viață sluj în fața nimănui. Dar obiectivele unei țări se ating și prin diplomație nu doar prin declarații populiste și sforăitoare care dau bine la electorat. Dacă asta numiți "sânge în instalație" atunci intr-adevăr, eu cred că sângele trebuie lăsat să urce spre creier și nu să coboare în... instalație", a răspuns Cioloş.

"Totul e ca dumneata ai fost pus ...si nu ales de romani,...asa ca sa faci bine sa asculti ce spun romanii si nu ce spune EU ,...si sa faci ca atare, ca un roman adevarat, ptr ca in definitiv asa pari a fi", i-a mai scris o persoană.

"Orice premier e numit și nu ales direct. Doar parlamentarii (care votează guvernul) și președintele țării (care desemnează primul ministru) sunt votați direct. Acesta e sistemul instituțional democratic in România. Am ajuns prim ministru respectând întrutitul procedura democratică. Și vă spun sincer : nu am căutat deloc cu orice preț să devin premier", a fost replica premierului.

Etichete: dacian ciolos, Dacian Ciolos facebook

0/1 COMENTARII
Hotii
14 Mar 07:33
+0
VOTURI
-0
Labele astea doua din fruntea tarii exista numai pe facebuc. Ii doare in kur de aia multi care au vazut calculator doar la ghiseu cand se duc sa isi achite "darile" iar unii dintre ei nici electricitate n-au. Dati-le un "like" cu bombeul de la Nike!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE