Jucători Anonimi din România: Cum te distruge patima jocului și cum ieși din infernul dependențeiDependenții de jocuri de noroc au un loc unde să se trateze de această boală, ale cărei efecte sunt la fel de grave ca cele ale dependenței de alcool sau de droguri. Programul Jucători Anonimi a fost început anul trecut, la Centrul Armonia, și este primul astfel de program gratuit din România. La întâlnirile de grup, toți cei cărora jocul de noroc le-a distrus viața își povestesc experiențele, sunt consiliați de psihoterapeutele centrului, Raina Șaguna și Amelia Dumitrescu, și se chinuie să scape de nevoia compulsivă de a juca. Grupul a luat naştere la iniţiativa unui fost jucător, care a reușit să revină pe calea cea bună cu ajutorul psihoterapiei și s-a gândit că ar fi cea mai bună metodă să-i ajute și pe alții să conștientizeze gravitatea dependenței.

Jocul de noroc, în orice formă, fie că e ruletă, păcănele, pariuri sportive, poker, debutează ca o distracţie ocazională şi nevinovată, de cele mai multe ori în adolescență, dar se transformă rapid într-o obsesie care le distruge viața celor avizi de adrenalină, câştiguri financiare rapide și simple sau alte recompense. Efectele sunt de multe ori dezastruoase: jucătorul ajunge ruinat financiar, se îndepărtează de familiei și prieteni.

Doi dintre jucătorii anonimi care se tratează la Centrul Armonia au acceptat să împărtășească pentru B365.ro experința lor cu inamicul comun care le-a distrus viața: jocul de noroc. Totul a început din curiozitate, dar, în timp, amândoi au devenit dependenți, au pierdut tot ce aveau, de la bani, până la relațiile cu cei dragi. Amândoi sunt tineri, ca majoritatea celor care frecventează întâlnirile.

Andrei, 24 de ani: ''Credeam că jocul este o rezolvare. De fapt, jocul doar mi-a luat tot ce aveam''

Primul jucător, sau, mai precis spus, fost jucător cu care am discutat, Andrei, are 24 de ani. El a început să joace din clasa a zecea și s-a lăsat în urmă cu două săptămâni. Este vulnerabil, așa cum el însuși se caracterizează, dar în plin proces de vindecare.

''Cum a început toate povestea... Așteptam un prieten să mergem undeva la un suc. A întârziat vreo jumătate de oră. Când a venit, mi-a spus: bă, din 10 lei am făcut 70 de lei. Eram fascinat de idee. Și am zis, mergem în oraș, apoi facem din alți 10 lei 70, da? Voiam să învăț secretul banului făcut ușor'', își amintește tânărul primul contact cu jocurile de noroc.

A început să joace foarte mult, la început pe sume mici, cât să-și scoată banii de bere. După care, mirajul banilor l-a cuprins. ''Plecam cu 5000 lei la cazino și-mi propuneam: joc doar 1000 lei. De bine, de rău, îmi rămân ceilalți bani. Bineînțeles, pierdeam, voiam să recuperez ce-am pierdut și ajungeam să-i joc pe toți. Și-i pierdeam pe toți. Culmea este că cel care m-a inițiat în toată tărășenia nu este dependent. El juca un milion, dacă pierdea, pleca, dacă făcea mai mulți, se mulțumea cu acel câștig. Nu plusa. Eu, în schimb, eram în stare să joc non-stop, tot ce aveam...'', povestește Andrei.

Cu cât înainta în vârstă, lucrurile se înrăutățeau. Tânărul a ajuns să se împrumute pentru a juca, avea datorii multe, fura bani din casă, amaneta bijuterii, vindea bunuri. ''Știi,  jocul este doar vârful aisbergului. Cauzele, cel puțin în cazul meu, sunt altele. Taică-miu a murit de când eram mic, maica-mea s-a chinuit mult cu mine, n-aveam bani. Așa că, la o vâstă fragedă, mi-am asumat statutul de cap al familiei, să zic așa. Voiam să fac bani, să o ajut pe maică-mea, să fie totul bine. Cum apărea o nevoie de bani, mă duceam să joc. Îi voiam repede, credeam că jocul este o rezolvare. De fapt, jocul doar mi-a luat tot ce aveam'', continuă tânărul.

La un moment dat, a aflat și mama lui Andrei cu ce se ocupă acesta. ''Nu lucram la acel moment, orice ban pierdut nu puteam să-l pun înapoi. Când se ajungea la sume mari, se ajungea la mama. Acum doi ani am pierdut zeci de milioane și a aflat. Plângea, mă întreba de ce-i fac asta, dacă ea se chinuie pentru noi. Dacă nu cunoști că este o dependență, începi cu reproșuri, acuzi persoana respectivă'', spune el.
Totuși, reproșurile au avut un rezultat parțial. ''I-am promis că nu mai joc. Și un an am întrerupt contactul cu tipul respectiv, inițiatorul. Pentru că jocul avea clar o legătură cu el. Adică mă duceam și fără el, dar când îl vedeam, chiar dacă nu venea cu mine, eu intram la cazino. Îmi declanșa o chestie în cap, habar n-am'', povestește Andrei.

Dar orice minune ține... un an, în cazul acesta. ''Ne-am reîntâlnit, am fost de câteva ori cu el la cazino. Și am început să joc foarte des, următorii doi ani. M-am angajat, aveam mai mulți bani să joc. Dar îi pierdeam pe toți. Făceam credite la bancă ca să pot juca'', continuă.

Dependența a continuat, doar jocul băiatului s-a schimbat. A trecut de la ruletă la... păcănele. ''Față de ruletă, unde nu câștigam sume mari, nu știu ce s-a întâmplat cu păcănelele. În două săptămâni, cu tot cu cheltuieli, am câștigat vreo 10.000 lei. Mi-am acoperit găurile, așa că am spus că nu mai joc. Am stat cuminte o lună, iar după am pierdut mai mult decât câștigasem. Iar am făcut credite la bancă... A doua zi după ce-am pierdut o sumă enormă pentru mine, ce-am făcut...m-am împrumutat cu 10 milioane, să mai joc'', acesta este efectul pe care jocul l-a avut asupra lui Andrei: lipsa oricărui control.

Tânărul a ajuns la concluzia că dependența de jocuri le atrage și pe celelalte: alcool şi tutun. "Pe mine jocul m-a făcut să fumez, să beau până ajungeam în șanțuri...Bețiile mele s-au terminat ori cu ambulanța, ori cu poliția. Pe 1 mai anul trecut am ajuns la spital în comă alcoolică'', mărturisește băiatul.

Andrei s-a lăsat pe 3 februarie de jocuri. Vine la terapie de la începutul anului, dar a avut recăderi. L-a adus un coleg de muncă, care are aceleași probleme ca și el.

Când l-am rugat să ne explice ce simte în momentul în care nu se poate abține de la jocuri de noroc, tânărul a spus că nu este vorba numai de bani, ci de starea pe care o are când joacă, se deconectează de realitate și simte adrenalina. ''Dacă era vorba de bani, m-aș fi oprit probabil când aș fi observat că pierd. Sau nu i-aș fi jucat și pe cei câștigați până să-i pierd și pe ăia'', explică acesta.

Acum are datorii la bancă și la cunoștințe. Speră să se recupereze și-și pune toată încrederea în terapia de la centru. ''Terapia mă ajută foarte mult. Am realizat că e o chestie care să se întâmpla tuturor în situația mea. Mă ajută și când văd cazul unora care au reușit să nu mai joace. Mi-au spus cum se abțin ei. Dar mă ajută și invers, când vin persoane care joacă, pierd, explică cum s-au simțit. Mi se face pielea de găină, resimt și eu stările", spune el.

''Încerc. E singura soluție pe care o am acum'', asta a fost replica care a încheiat povestea băiatului.

''Jocul m-a făcut să vreau să mă sinucid. Credeam că este singura soluție''

Cea de-a doua poveste este a unei reușite. George, tânărul de 26 de ani cu care am discutat, s-a lăsat cu două săptămâni înainte să înceapă programul Jucători Anonimi și nu a mai intrat niciodată într-o sală de jocuri de atunci. El juca din clasa a 8-a și spune că totul a început dintr-o curiozitate.

''Era mai mult un fel de socializare. Mergeam cu băieții la păcănele, jucam poker etc. În liceu, am început să simt gustul jocului și să pierd din ce  în ce mai mulți bani. Ai mei bănuiau, dar nu am recunoscut niciodată asta în fața lor'', spune acesta.

Când a dat la facultate în București, lucrurile s-au înrăutățit. "Nu intrasem la facultatea la care-mi dorisem, eram la una care nu mi-a plăcut, n-am reușit să termin. Am dat de libertate, așa că jucam întruna. Așa-mi câștigam existența. N-am terminat anul acolo și m-am dus acasă. În vara aia cât am stat acasă numai asta făceam. Jucam poker, am învățat de la alții mai mari șmecherii, reușeam să-mi duc traiul așa'', povestește George.

După care, s-a angajat în armată. ''Când aveam permisii, ieșeam în oraș, la poker sau la păcănele'', își amintește băiatul.

După doi ani, s-a întors în București. '' Așa a început cea mai urâtă perioadă a vieții mele. M-am afundat din ce în ce mai mult în patima asta. A trecut de la o joacă la o adevărată obsesie. Jucam și la cazino, și pariuri, și păcănele. De toate. Am început să pierd toți banii. Am făcut credite la bancă, pentru a putea juca. Am ajuns să amanetez bijuteriie, să vând de prin casă'', povestește tânărul.

Persoana care a fost întotdeauna lângă George a fost prietena lui. Cu răbdare, acesta l-a susținut pe tot parcursul perioadei în care jocurile l-au pus la pământ. ''Stăteam cu prietena mea. A văzut în ce situație sunt și a făcut și ea credite la bancă, să mă ajute. Îi promiteam că nu mai joc. Dar dependența era mai presus de mine'', spune George.

Deși își dădea seama că jocul nu înseamnă în niciun fel câștig, ci doar pierdere, nu se oprea. ''Puteam să mă abțin doar perioada în care pierdeam o sumă considerabilă, până o recuperam. După care mă apucam din nou. Când mă întorceam la joc, mă gândeam și la adrenalină, și la câștig..deși știam că niciodată nu o sa se aleagă ceva de banii ăștia. Mai mult, ascundeam banii pe care-i făceam. Unu la mână pentru că nu voiam să afle prietena mea că mai joc, iar alt motiv era că voiam să am bani, să-i joc din nou'', povestește el.

Jocurile l-au adus pe George în pragul disperării, până ce a ajuns să se gândească la suicid. '' Am pierdut contactul cu toți prietenii, nu mai vorbeam cu părinții. Doar prietena mea mă mai sprijinea, dar mi-era frică să n-o pierd și pe ea. Aveam datorii. Așa că am ajuns să vreau să mă sinucid. Am plănuit totul. Am concluzionat că este cea mai bună soluție, singura scăpare. Din fericire, nu am putut să fac asta...'', spune tânărul.

Cu două săptămâni înainte să vină la Centrul Armonia, Alin a hotărât să renunțe la jocuri. '' Prietena mea a găsit pe internet Centrul Armonia. Am hotărât să vin la terapie. Și a fost o decizie foarte bună. Am aflat că nu sunt singurul cu o astfel de problemă, că am nevoie de voință și că nu este imposibil să te lași. Trebuie să vrei. De atunci, n-am mai intrat niciodată într-o sală de jocuri. Dar vin la terapie în fiecare miercuri'', spune băiatul.

Jucătorii anonimi se întâlnesc în fiecare miercuri, de la 18.00 la 20.00, la sediul Centrului Armonia, de pe Str. Negustori 34, etaj 1.

Psihoterapeutele care îi ajută pe dependenții de jocuri de noroc, Raina Șaguna și Amelia Dumitrescu, au explicat, pentru B365.ro, cum se manifesta dependența, cum sunt ajutați oamenii să recapete controlul și cum îți dai seama că nu mai privești jocul ca pe activitate plăcută, ci ca pe o adicție pe care trebuie să o hrănești.

''Noi am vrut să începem terapia de grup pentru că oamenii au foarte mare nevoie de ajutor. Ceea ce trăiesc ei în perioadele de dependență este foarte greu. În primul rând, au probleme financiare mari. Așa că nu le puteam veni în ajutor decât în felul acesta, gratuit'',  ne-a declarat Raina Șaguna.

Rata de succes a terapiei de grup este de peste 50%. Cele două psihoterapeute fac și terapie individuală cu pacienții, iar rata de succes crește până la 80%. Totuși, există recăderi, și atât ele, cât și pacienții, sunt conștienți și avertizați că este mare posibilitatea să joace din nou, cel puțin la începutul terapie. Dar vestea bună este că cei care joacă din nou după terapie nu mai sunt niciodată la fel de lipsiți de control ca la început. ''În procesul vindecării există recăderi. Aici totul depinde de stadiul de dependență în care te afli atunci când vii. Doar că niciodată nu vor mai juca la fel cum jucau înainte. Chiar dacă au recăderi, dețin mai mult controlul asupra situației. Stau mai puțin, bagă mai puțin bani, nu mai trăiesc la fel de intens", au spus psihoterapeutele.

De ce continuă oamenii să joace, deși își dau seama că pierd mult mai mult decât câștigă? Psihoterapeutele ne-au dat o explicație.
''Dependentul nu se poate opri. Este ceva mai presus de el. Jocul debutează inițial ca o activitate plăcută. Însă, ca orice activitate plăcută făcută în exces, ea duce la dependență. În timpul în care mă duc să joc, apar niște schimbări de dispoziție sau afective majore. Ceea ce obțin prin câștig sau prin timpul petrecut acolo este ceva de care, la un alt nivel emoțional, eu am nevoie. Este o stare. Nu mă duc numai pentru bani, mă duc pentru o  stare anume: adrenalina. Asta este o motivație inconștientă. La nivel conștient, eu spun că-mi place. Cu cât stau mai mult acolo, cu atâta obiceiul se creează, devine din ce în ce mai puternic. Până când, la un moment dat, indiferent de sumele pe care le pierd, dacă-mi permit sau nu să pierd, mă duc. Mă împrumut, fac datorii, credite, intru în probleme foarte mari. Interior trăiesc un sentiment de vinovăție foarte mare, ajung să-i evit pe ceilalți, am stări de depresie, anxietate, la un moment dat se poate ajunge și la suicid'', spune Raina Șaguna.

Profilul dependentului de jocuri de noroc

''Dependentul de jocuri este o persoană vulnerabilă și, în primul rând, există imaturitate la bază. În momentul în care sunt imatur, atunci doza mea de subiectivism este mare. Sunt subiectiv,  trăiesc în lumea mea, deconectat de realitate. Mă izolez, jocul îmi acoperă anumite nevoie pe care realitatea nu mi le satisface. Dependentul de jocuri de noroc are, de regulă, carențe afective, probleme în familie sau în relațiile cu ceilalți'', a explicat Amelia Dumitrescu.

''De cele mai multe ori, dependenții se confruntă cu neînțelegerea de către familie și cei din jur. Aceștia consideră că jucătorul este iresponsabil, dar nu realizează cu dependența îl distruge și că are nevoie de ajutor. Oamenii care joacă trăiesc sentimente de vinovăție. Ei îți vor jura, cu lacrimi în ochi, că se lasă. Și chiar cred asta în momentul acela", continuă psihoterapeuta.

Între jocul social și jocul patologic este o linie fină, aproape de neperceput pentru jucători. " În prima categorie sunt oamenii care se pot controla, câstigă, pierd, se opresc la timp.  Ceilalți pierd averi, familii, dar nimic nu contează, impulsul de a se duce să joace este mai presus decât ceea ce ar trebui să îi oprească. La grup au venit oameni care pierduseră sute de mii de euro, afaceri, case, aveau datorii de nu și le puteau plăti într-o viață. Dar jucau'', explică psihoterapeutele.

La momentul acesta, între 10 și 15 oameni vin la Jucători Anonimi. Deși există și femei care joacă, la Centrul Armonia nu a venit, până acum, nicio femeie. Majoritatea celor care au apelat la terapie de grup sunt adolecenți, dar au venit și persoane mai în vârstă. ''Au apelat la noi persoane cu vârste curpinse între 20 și 60 de ani'', au spus psihoterapeutele.

''Cei mai mulți pacienți sunt aduși de soții. Sunt și care au venit singuri, dar foarte puțini'', povestesc psihoterapeutele.
La grup, prima etapă prin care dependentul trebuie să treacă este conștientizarea situație: să-și dea seama că are o problemă. Oamenii își povestesc experiențele și învață unii de la alții cum să treacă peste dependență.

Principalii factori de risc în apariţia dependenţei de jocuri de noroc sunt următorii:

- vârsta: tinerii sunt de două ori mai vulnerabili decât adulţii, fiind afectaţi în mod special cei cu un nivel scăzut de educaţie, care au probleme de sănătate mentală, consumă alcool sau droguri şi le place să-şi asume riscuri;

- sexul: bărbaţii prezintă un risc mai mare decât femeile;

- antecedentele de depresie şi anxietate existente in istoricul medical al jucătorului;

- comportamentul impulsiv al jucătorului;

- consumul abuziv de alcool, țigări, droguri ;

- existența unor trăsături accentuate de personalitate;

- intoleranța la plictiseală;

- iluzia controlului asupra jocului;

- disponibilitatea de a juca.

Câți români sunt dependenți de jocuri de noroc, conform statisticilor

La sfârșitul anului trecut a avut loc o conferință organizată de Psymotion, o clinică privată de psihiatrie din București, și de o nouă organizație non-guvernamentală – Asocitația pentru Prevenirea și Tratarea Adicției, Transparența și Egalitate de Șansă în Gambling. La acea conferință, potrivit stiri-azi.ro, s-au prezentat statisticile referitoare la adicția de gambling. Astfel, în România sunt peste 10.000 de cazinouri, săli de jocuri și case de pariuri de cartier, pe care aproximativ 1.5 milioane de români le folosesc - 10% dintre aceștia clasificați ca aparținând categoriei de jucători compulsivi, dependenți. Această parte a industriei de jocuri de noroc aduce un profit de peste 1.2 miliarde de euro pe an și, conform datelor furnizate la conferință, aceste mici afaceri de cartier se sustrag de la plata taxelor din cauza unei legislații neputincioase și a unei aplicări necorespunzătoare a legii. Componenta online a acestei industrii valoreaza și ea miliarde, dar este complet nereglementată și nesupusă impozitelor.

 

 

 

 

Etichete: jocuri de noroc, realitatea

0/395 COMENTARII
Linda
19 Apr 05:52
+0
VOTURI
-0
SUGESTIUL MEI ESTE BACK WITH THE GREAT HELP OF DR PRINCE IDIALU LOVE SPELL Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR PRINCE IDIALU și cum îi ajută pe mulți să aducă acolo Lover înapoi, așa că îl contactez și pe mine. el mi-a spus ce este nevoie pentru vraja si eu fac asa cum spunea el, dupa 2 zile de vraja, ex-mea, ma cheama sa cer iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, asa a fost DR PRINCE IDIALU ajută-mă să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să spun o mulțumire foarte mare pentru tine DR PRINCE IDIALU pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: (princeidialu@outlook.com Puteți de asemenea să sunați / WhatsApp: +1 (845) 731-5643)
Linda
19 Apr 05:42
+0
VOTURI
-0
SUGESTIUL MEI ESTE BACK WITH THE GREAT HELP OF DR PRINCE IDIALU LOVE SPELL Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR PRINCE IDIALU și cum îi ajută pe mulți să aducă acolo Lover înapoi, așa că îl contactez și pe mine. el mi-a spus ce este nevoie pentru vraja si eu fac asa cum spunea el, dupa 2 zile de vraja, ex-mea, ma cheama sa cer iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, asa a fost DR PRINCE IDIALU ajută-mă să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să spun o mulțumire foarte mare pentru tine DR PRINCE IDIALU pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: (princeidialu@outlook.com Puteți de asemenea să sunați / WhatsApp: +1 (845) 731-5643)
pandey
14 Apr 03:04
+0
VOTURI
-0
Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe DR PRINCE IDIALU și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu înapoi după vrajă, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cel mai bun surpriza o zi după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit, după toate PRINCE IDIALU a făcut pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită tuturor DR PRINCE IDIALU adevărata vrăjitoare de vrajă din Africa până acum recomandată de Google în acest an .. Deci plz, dacă ai nevoie de ajutor, contactează-l și el . Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, DR PRINCE IDIALU este o adevărată vrăjitoare reală, așa că e-mail / Apel / WhatsApp-l acum: (princeidialu@outlook.com) sau apel sau ce trebuie să știe +1(845)731-5643)
Alonso Aita
10 Apr 12:42
+0
VOTURI
-0
DR ISIKOLO a dat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. de loterie. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigarea unui fond scăzut de până la 500 de euro, am fost o victimă a unei astfel de vieți dure, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 de euro, și am jucam loteria de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am gasit un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc , acum sunt un câștigător de loterie mândru cu ajutorul lui DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196
Iva Dalek
05 Apr 13:38
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Iva Dalek, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de aproape 6 ani. Am fost fericit căsătoriți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede altcineva. A început să se întoarcă acasă cu întârziere de la muncă, nu mai păsa deloc de mine sau de copii. Uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un site web care a sugerat că Dr. Isikolo poate ajuta la rezolvarea problemelor maritale, la restaurarea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. I-am contactat și i-am spus problemele mele și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut vrăji de 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată Uniunea a devenit din nou minunată și mai fericită. De când Dr. Isikolo este cel mai bun vrăjitor online, puternic și original. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta.
Heres contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l, de asemenea, Whatsapp pe +2348133261196
Marian Ferka
01 Apr 19:31
+0
VOTURI
-0
Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat să mă ajute să-mi iau fostul prieten înapoi să se căsătorească cu mine în luna mai a acestui an și m-am întors aici să postez despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent de ce treceți. Numele meu este Marian Ferka. Postarea despre o vrăjitoare este foarte ciudată pentru mine, pentru că niciodată nu am crezut că voi fi în stare să spun că mi sa ajutat un vrăjitor să-mi aduc prietenul meu ex după trei ani de contact. Am citit despre doctorul Paul de la alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit ma sunat și eram fericit că vrea să mă întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus ... A fost cel mai frumos inel. Vă rog pe toată lumea aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația dvs. care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe WhatsApp pe +2348133261196
Josefa Beda
25 Mar 19:43
+0
VOTURI
-0
Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dumneavoastră Dr. Isikolo că păstrați-vă cuvintele și promisiunile în a-mi aduce înapoi în doar 48 de ore din timpul vrăjitoriei voastre puternice și pentru a vă folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196
Bisera Dalibor
14 Mar 10:53
+0
VOTURI
-0
Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
Soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe cei doi copii pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu tare doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site în care am văzut că doctorul Isikolo este un spellcaster, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprizele mele, după câteva zile, soțul meu sa întors acasă. Acesta a fost modul în care ne-am reîntâlnit din nou și am avut o mulțime de iubire, bucurie și pace în familie.
Puteți, de asemenea, contacta Dr. Isikolo, un vrăjitor puternic pentru soluții la contactul său isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196
Josephine Batilaran Labordo
12 Mar 18:20
+0
VOTURI
-0
Buna tuturor! Mi-am pierdut soțul unei alte femei, după patru ani de căsătorie. Am avut o căsnicie minunată, dar a început o relație cu un colaborator care a urmărit după el. El trăiește departe lângă munca sa și a refuzat să vorbească cu mine sau să vină acasă. Am fost atât de devastat și mi-a fost greu să fac față. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Pe măsură ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un comentariu al lui Amber, care a sugerat că DR PRINCE IDIALU a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele conjugale, să restaureze relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. După 28 de ore, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal. Eu și familia mea trăim împreună din fericire din nou. Toate datorită DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți nevoie de o mașină de vrăjitor care să poată face o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi. Vă ofer 100% garanție că vă va ajuta. E-mailul său princeidialu@outlook.com sau sunați sau ce puteți face +1 (845)731-5643 VĂ MULȚUMESC DR PRINCE IDIALU.
Josephine Batilaran Labordo
12 Mar 12:31
+0
VOTURI
-0
Buna tuturor! Mi-am pierdut soțul unei alte femei, după patru ani de căsătorie. Am avut o căsnicie minunată, dar a început o relație cu un colaborator care a urmărit după el. El trăiește departe lângă munca sa și a refuzat să vorbească cu mine sau să vină acasă. Am fost atât de devastat și mi-a fost greu să fac față. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Pe măsură ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un comentariu al lui Amber, care a sugerat că DR PRINCE IDIALU a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele conjugale, să restaureze relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. După 28 de ore, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal. Eu și familia mea trăim împreună din fericire din nou. Toate datorită DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți nevoie de o mașină de vrăjitor care să poată face o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi. Vă ofer 100% garanție că vă va ajuta. E-mailul său princeidialu@outlook.com sau sunați sau ce puteți face +1 (845)731-5643 VĂ MULȚUMESC DR PRINCE IDIALU.
Vivian schubert
06 Mar 18:51
+0
VOTURI
-0
Buna tuturor. Recent am văzut o mărturie despre doctorul ISIKOLO într-un blog pe care îl vizitez pentru relații și întâlniri cu probleme de consiliere pentru că eram cu probleme serioase cu prietenul meu și ne întâlnisem timp de șase luni, se schimba brusc, nu se întoarce , el a inceput sa tina, ma raneste in multe feluri, nu m-am gandit niciodata posibil si m-am gandit sa o incerc, poate din disperare de un fel si am contactat dr. ISIKOLO. La inceput totul era simtit viu si incredibil, consultarile si solutiile lui erau putin usor si ciudat si am fost speriat pentru ca am auzit citit si auzit o multime de povestiri despre rotitele de vraja falsa, escrocherii si niciodata nu am crezut in magie. Am jucat împreună cu o mică speranță și credință și am trimis câteva lucruri după tot și a funcționat ca un miracol, totul a mers într-o direcție nouă, a fost și este uimitor .. Cred că tocmai bună-credința ma făcut citiți acel post special în acea zi credincioasă .. Sper că ar putea ajuta și pe alții ca și cum m-ar fi făcut. Am făcut puțin și am obținut tot ce-am vrut și mi-am dorit soțul, familia și viața mea înapoi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196
Kathy William
06 Mar 12:09
+0
VOTURI
-0
Sunt atât de entuziasmat că ruptura mea a fost restabilită.
"Am făcut recent, chiar dacă a fost dificil. A trecut mai mult de o lună și totul se simte ca și cum ar fi revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape doi ani înainte de a ne rupe sa sfârșit. E ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am trecut trecutul în spatele nostru și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai strălucitor. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt DR PRINCE IDIALU! Este ca și cum am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre noi care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toata ingrijorarea si stresul au disparut. Multumesc DR PRINCE IDIALU pentru ca mi-a salvat casnicia rupta si mi-a adus sotul inapoi la mine! "Eu si sotul meu traiesc impreuna fericiti din nou ... Toti datorita DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți orice problemă, contactați Dr.Unity acum și vă garantez că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail la: princeidialu@outlook.com sau la telefon sau la 1 (845) 731-5643
Kathy William
06 Mar 12:04
+0
VOTURI
-0
Sunt atât de entuziasmat că ruptura mea a fost restabilită.
"Am făcut recent, chiar dacă a fost dificil. A trecut mai mult de o lună și totul se simte ca și cum ar fi revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape doi ani înainte de a ne rupe sa sfârșit. E ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am trecut trecutul în spatele nostru și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai strălucitor. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt DR PRINCE IDIALU! Este ca și cum am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre noi care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toata ingrijorarea si stresul au disparut. Multumesc DR PRINCE IDIALU pentru ca mi-a salvat casnicia rupta si mi-a adus sotul inapoi la mine! "Eu si sotul meu traiesc impreuna fericiti din nou ... Toti datorita DR PRINCE IDIALU. Dacă aveți orice problemă, contactați Dr.Unity acum și vă garantez că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail la: princeidialu@outlook.com sau la telefon sau la 1 (845) 731-5643
trinity
05 Mar 12:16
+0
VOTURI
-0
Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)
Maria Berinde
04 Mar 16:42
+0
VOTURI
-0
Sunt Maria Berinde și sunt rezidentă în Serbia, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am întâlnit când aveam 20 de ani și avea 24 de ani. Am trecut prin emoții împreună. În căsnicia noastră s-au petrecut mai multe lupte imense și situații dureroase, dar întotdeauna am pățit să ieșim din cealaltă. Din senin, soțul meu a deschis o discuție de divorț asupra mea, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Sa oprit purtând inelul de nuntă și nu m-am gândit la nimic. Nu mă mai găsește atractiv din punct de vedere sexual. Nu puteam să nu plâng mereu pentru că eram foarte rănit. Am fost complet deprimat până am găsit doctorul ISIKOLO vrăjitorul din Africa, toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrăjitoare de dragoste. În timpul conversației noastre, el ma asigurat că îmi va aduce soțul în mai puțin de 48 de ore de la vrăjirea lui. Pentru mine părea imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 24 de ore, cerându-mi să uit ce-a spus despre divorț. Am fost complet uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea de când am folosit vrăjile ei. El este minunat și vrăjile lui lucrează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mai mult decât înainte. De asemenea, puteți să-l contactați dacă aveți probleme cu căsnicia sau relația. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196
Aplicați pentru împrumut de urgență acum?
02 Mar 20:16
+0
VOTURI
-0
Căutați libertate financiară? aveți datorii, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere nouă? sau vă colapsați financiar, aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? Refuzați finanțarea de la bancă pentru totdeauna? Vrei să-ți îmbunătățești finanțarea? Aveți nevoie de un împrumut pe care facturile dvs. le plătesc? Nu mai cautati, noi va uram bun venit pentru o oportunitate pentru toate tipurile de imprumuturi pe care le obtineti la o rata a dobanzii foarte accesibila de 3% nevoie de mai multe informatii, contactati-ne acum la noi prin email: socialfundltd@gmail.com
Marie Lucas
01 Mar 20:03
+0
VOTURI
-0
Nu-mi vine sa cred ... EX-SUS SUNT INAPOI LA MINE !!!
Numele meu este Marie Lucas. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să încerc și, spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare cum ar fi Dr. Isikolo. De asemenea, l-am întâlnit pe acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul său la isikolosolutionhome@gmail.com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de peste patru luni, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196
MARY WILLIAM
25 Feb 14:50
+0
VOTURI
-0
Căutați un împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Mary William o împrumutător privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(marywilliam902@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.


Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

1. Împrumut personal
2. Împrumut de afaceri
3. Împrumut de investiții
4. Împrumut pentru locuințe și multe altele

Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(marywilliam902@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.
Mulțumesc
ELENA BURLACU
25 Feb 14:49
+0
VOTURI
-0
Bună ziua tuturor.
Sunt aici pentru a împărtăși comentariile care vor fi minunate pentru cei care au nevoie de un împrumut. Numele meu este doamna Elena Burlacu din orasul Ramnicu Valcea din Romania. Aici și aș dori să recomand ajutorul extraordinar pe care îl obțin de la doamna Esther Patrick,
Cu tot respectul, mama doamnei Esther mi-a dovedit că "cel care stă între tine și obiectivul tău este o poveste nerezonabilă care îți păstrezi mereu de ce nu poți ajunge" de Jordan Belfort are dreptate. După ani de căutări pentru un împrumut, am primit-o în sfârșit de la Esther Patrick. Deci, Oamenii mei, cred că este timpul să știm cine este corect, de înțeles și cine ne poate ajuta într-adevăr, pentru ca toți să ajungem la obiectivul nostru de a găsi un împrumut din diferite motive. Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)

Astăzi pentru un împrumut și nu ezitați să-i spuneți iubitului dvs. o dată despre Esther Patrick pentru că este o mamă de bună calitate și mi-a împrumutat împrumutul pe care îl folosesc pentru a-mi plăti facturile de spital, puteți, de asemenea, să mă contactați prin acest e-mail: (elenaburlacu35@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Când totul este spus și făcut, se spune mai mult decât se face. Așa că trăiți adevărul. Descoperă-ți dragostea și doresc să-i mulțumesc și prietenei mele, Gloria Johnson, care mi-a prezentat-o ​​doamnei Esther Patrick, așa că imediat entuziasmul tău și-ți aplică visele. Pune-ți vorbele. Îmbrățișați-vă binecuvântarea și lăsați-ne să ne amintim în această zi.
Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)
Mulțumesc tuturor că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.
Allie Reyna
24 Feb 19:06
+0
VOTURI
-0
Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.
Allie Reyna
23 Feb 11:58
+0
VOTURI
-0
Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.
rodric camela
22 Feb 20:45
+0
VOTURI
-0
Buna ziua prietenilor imi doresc sa impartasesc declaratia mea si sa spun cat de mult am fost de cand iubitul meu sa intors inapoi la mine din cauza marelui ajutor Dr. IZOYA a carui adresa de e-mail drizayaomosolutions@gmail.com mi-a fost oferita, sotul meu ma lasat in prima saptamana a lunii aprilie în acest an, deoarece credea că îl înșeală. Mi-a spus că prietenii lui i-au spus că am văzut pe altcineva când nu este în jur, am încercat să-l fac să înțeleagă că prietenii lui i-au mințit, dar nu mi-a dat șansa să-i explic că a fost cum ma lasat pentru o alta femeie. După o lună de separare am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar a fost foarte greu pentru mine să mă descurc, apoi am decis să îl contactez pe dr. IZOYA prin adresa de e-mail drizayaomosolutions@gmail.com pe care l-am întâlnit în acest an în 12 iulie căutați în căutarea ajutorului pentru a obține iubitul meu înapoi. Așa că a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și a făcut iubitul meu să revină la mine în termen de 48 de ore. cu această mare bucurie în inima mea, vreau să spun un foarte mare mulțumesc Dr. IZOYA că este cel mai bun vrăjitor și este cea mai bună soluție.
De asemenea, el se specializează pe următoarele probleme
(1) Dacă vreți să vă întoarceți înapoi.
(2) Să vindece HIV / AID sau boală asociată
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați contracte
(7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
(9) Cum ai fost scamat și vrei să-ți recuperezi banii pierduți.
(10) Opriți divorțul
(11) Invocarea ritualului de bani
(12) Câștigă alegerile
Ivan Andrija
20 Feb 15:32
+0
VOTURI
-0
Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a face dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a obține francisco pentru că a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progrese în viață. dar după întâlnirea cu marele domn al profetului pentru doar 250 de dolari mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea acasă și de lucru chiar și partenerul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus nume. acum sunt zâmbitoare când invitația mea la căsătorie este dată pentru a le primi și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că Ana te leagă și cred că pe măsură ce o faci, aceasta va aduce sfârșitul tuturor relațiilor tale problemă sau ce-l pune pe +2348133261196
Julia simon
20 Feb 00:04
+0
VOTURI
-0
Salut,
numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Mulțumesc.
Julia simon
20 Feb 00:02
+0
VOTURI
-0
Salut,
numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Mulțumesc.
Lana Bartolomej
13 Feb 19:57
+0
VOTURI
-0
Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă obține iubit înapoi puteți să-l contactați prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsApp-l pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale
Doris Chapman
07 Feb 17:02
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt doamna Doris Chapman, care locuiește în prezent în Florida, în prezent, sunt o femeie căsătorită cu doi copii. Am fost blocat într-o situație financiară la 23 septembrie 2018 și am avut nevoie să refinanțez și să-mi plătesc facturile și, de asemenea, pentru medicamentele fiii mei. Am încercat să obținem împrumuturi de la diverse firme de împrumut atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum Dumnezeu ar fi avut-o, am fost prezentat unui creditor privat de împrumut de către un prieten și am decis să-mi încerc norocul și am primit o sumă de împrumut de $ 50,000.00USD și astăzi sunt un proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment. Deci, dacă trebuie să contactezi orice firmă cu privire la asigurarea unui împrumut cu rată scăzută a dobânzii de 2% și planuri de rambursare mai bune și program, contactează-l pe David Peterson de la firma de împrumut david Peterson. El nu știe că fac acest lucru, dar sunt atât de fericit și am decis să las oamenii să știe mai multe despre el, oferă tot felul de împrumuturi atât persoanelor fizice, cât și companiilor și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Puteți contacta compania prin acest e-mail: davidpetersonloanfirm1@outlook.com sau prin WhatsApp +1 (413) 676-9401
Sara
28 Jan 12:16
+0
VOTURI
-0
MINUNAT:

Wooow, sunt Sara, vreau să-mi împărtășesc povestea vieții lumii cu privire la modul în care am soțul meu și promovarea la wrok, mai presus de toate mi-am luat fericirea înapoi, am vrut să spun un anunț al unui dr. Ogundele pe internet despre cum ajută el o doamnă pentru a-și aduce prietenul înapoi, așa că trebuie să-l contactez pentru a-mi ajuta să-mi refacă căsnicia, soțul meu mi-a lăsat 5 ani de căsătorie, pentru că familia și prietenii lui nu mă plac și îl cer să-i facă o altă doamnă, dar când îl contactez pe Dr. Ogundele pentru ajutor, mi-a spus să mă relaxez că mă va ajuta, doctorul Ogundele mi-a adus sotul care mi-a lăsat 5 ani în doar 24 de ore. Aceasta este o vrajă puternică pe care nu am văzut-o niciodată așa viata mea, si mi-a spus ca voi fi promovat la biroul meu dupa vraja lui, pe care am primit promovarea mea luna trecuta ca CFO. i-am spus ca voi informa lumea despre munca sa buna in cazul oricarui care are nevoie de ajutor si solutie 100%, il puteti contacta prin: Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com, WhatsApp Chat si Viber Chat: +27638836445.
Julia simon
26 Jan 01:11
+0
VOTURI
-0
Salut,
O zi buna,
Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează.

Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și pentru ca Dumnezeu să vă continue să vă binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe colegii români că există multe escrocheri, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Augusta Ibramhim și puteți să o contactați prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială.
vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Mulțumesc.
Julia simon
26 Jan 01:10
+0
VOTURI
-0
Salut,
O zi buna,
Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează.

Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și pentru ca Dumnezeu să vă continue să vă binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe colegii români că există multe escrocheri, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Augusta Ibramhim și puteți să o contactați prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială.
vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Mulțumesc.
Maria Ludvig
26 Jan 00:40
+0
VOTURI
-0
Lucrurile bune nu sunt ușor de trecut. Bună, toată lumea, sunt aici să împărtășesc mărturiile mele pe tot globul cu privire la ajutorul pe care Dr. Isikolo la făcut pentru mine. Am fost devastată și confuză când m-am divorțat de soțul meu în urmă cu doi ani, pentru că dorea să se întoarcă la amantă. Am căutat ajutor de la cei pe care i-am știut, dar nu a avut nici un rezultat până când nu am fost îndreptată către doctorul Isikolo. Am contactat-o ​​pe Dr. Isikolo și i-am spus tot ce am trecut și mi-a dat toată asigurarea că mă va ajuta. Am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-am pus încrederea și speranța în el. Ai putea să crezi că soțul meu sa întors la mine în timp de 48 de ore, așa cum mi-a spus doctorul Isikolo după ce l-am contactat și acum, soțul meu se întoarce acasă și noi trăim împreună din nou. Voi recomanda pe oricine care are nevoie de ajutor sa ajunga la el acum pentru ca el se specializeaza si in vraji de bani, vraji de loterie, vraji de sarcina, vraji de boala E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe +2348133261196.
elizabeth james
10 Jan 12:24
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Elizabeth James, sunt din Statele Unite, sunt aici pentru a dovedi munca bună a lui AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
Am căsătorit timp de zece ani buni și nu am copii, iar soțul meu a amenințat că mă divorțează și se căsătorește cu o altă femeie.
Am întâlnit un prieten care mi-a prezentat-o pe Dr. Aroza care ajută la stabilirea ortografiei și am fost însărcinată și acum trăiesc fericit cu soțul și copiii.
Treci prin probleme ca .....
Probleme spirituale
Ritualuri tradiționale
Problema căsătoriei
Băuturi de bani
Barreness
Soluții de divorț
Atracţie
Ocuparea forței de muncă
Curtea Europeană
Revevge
probleme de sanatate
Știți că nu aveți viitor?
Ai pierdut zelul pentru viață?
Crezi că o pierzi?
Sunteți constant afectați de ghinion?
Privind pentru dragoste, prietenia vrea să promită să se întoarcă la legile actuale pentru a comite?
Apoi contactați AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
Call sau WhatsApp +79267785378
E-mail. arozatemple@gmail.com
Skype. Templul Aroza
Monica
09 Jan 18:14
+0
VOTURI
-0
Bună tuturor!!! Numele meu este Monica, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o înapoi, care m-a lăsat timp de 7 ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani pentru ca il iubesc foarte mult (Donald), am dat peste o marturie pe care un organism le-a dat online cum a reusit sa-si recupereze iubitul in ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei afară care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice probleme de viață, aceasta este ocazia să-ți dai iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele, i-am promis că îi voi împărtăși numele pe Internet pentru ca oamenii să știe despre el. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445
Mirela Vjeko
27 Dec 10:28
+0
VOTURI
-0
Dragostea uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul tău și pentru a rezolva relația ta întreruptă

Sarbatori fericite de la mine Mirela Vjeko. Soțul meu sa despărțit de mine cu 3 luni în urmă și ma forțat să semnez actele de divorț și am fost complet sfâșiat. Și nu m-am putut întoarce în nici o formă emoțional. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mișcare uimitoare și strălucitoare, care mi-a venit la salvare. Wow! Acest lucru mi-a ajutat atât de mult. Doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă urgentă de 24 de ore, din care l-am acceptat. Șocant! în această lună pe 8 mai 2018, soțul meu mi-a sunat înapoi cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage documentele de divorț care erau deja în curs de desfășurare cu puterea acestui miracol de vrăjitor de lucru. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, Vă mulțumesc atât de mult Domnului pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi. E-mail Dr. Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Spell isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196.
Elena Toni
20 Dec 18:54
+0
VOTURI
-0
Soțul meu și cu mine am trecut prin atâtea încercări cu moartea familiei și boala lui, care ne-a schimbat pe amândoi. Am devenit o soție nefericită și neapreciată. Soțul meu a plecat. Plecarea lui a fost cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată. M-am trezit. Am început să colaborez cu doctorul Isikolo ca un staționar. Dar puțin mi-am dat seama că dr. Isikolo avea să dezvăluie toate lucrurile din mine care aveau nevoie să se schimbe. Mi-a ajutat să văd că soția ar trebui să fie. și am început să caut mâna doctorului Balogun să-mi schimb inima și soțul meu. A trebuit să accept că nu-mi puteam schimba soțul, doar dr. Isikolo poate face asta. M-am dus la soțul meu și i-am cerut iertarea pentru toate lipsurile mele ca soție. L-am rugat să-mi dea altă șansă. Acum este acasă. vă mulțumesc pentru locul de muncă bine făcut în medicul meu de viață puteți ajunge, de asemenea, pe el prin adresa de e-mail, isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196
susan
18 Dec 16:35
+0
VOTURI
-0
Vă rog, draga mea prietenă, îmi pare rău că citiți acest mesaj ca acesta, văd doar o modalitate de a vă ajuta cine va avea nevoie de acest tip de ajutor. asigurați-vă că ați citit mărturia mea până la urmă este o poveste de viață, deoarece este o mărturie pe care o voi spune fiecăruia să o audă. Am fost căsătorit timp de 3 ani și în al patrulea an de căsătorie, o altă femeie mi-a luat amantul de la mine și soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe copii și am suferit timp de 2 ani până când am întâlnit un post în care un bărbat numit mare preot Dr Chamberc au ajutat pe cineva și am decis să-l încerc să mă ajute să-mi aduc iubitul înapoi acasă și să mă crezi că îmi trimit doar poza și detaliile mele atât lui, cât și ale soțului meu și după 2 zile cum mi-a spus, am văzut o mașină a mers în casă și a văzut că a fost soțul meu și a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să-i fac pe fiecare dintre voi să se întâlnească cu acest om pentru că pot să jur pe viața mea omul este vrăjitorul foarte puternic și vraja lui lucrează foarte bine fără nici un efect secundar dacă vrei mai multe detalii despre preotul Dr Chamberc. Chiar suferi în relația ta chiar acum? Doriți ca preotul Dr Chamberc să intervină în relația dvs. pentru a vă ajuta să vă reparați relația? apoi contactați-l astăzi prin e-mailul său: camerac564@yahoo.com dacă aveți vreo problemă în această problemă
(1) Dacă doriți ex-spate
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Dacă vreți un copil.
(5) Îngrijire pe bază de plante
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să-ți angajezi soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
(9) Lăsați-i pe oameni să asculte de cuvintele voastre și să vă facă dorința
(10) Rezolvarea cazului E.T.C
Contactați-i în templul dvs. de e-mail chamb
Emilija Juraj
15 Dec 11:18
+0
VOTURI
-0
Am citit câteva mărturii despre o vrăjitorie de dragoste de către doctorul Isikolo despre cum a ajutat o mulțime de oameni să-și aducă înapoi pe ex iubitorii lor în 48 de ore. Cu sinceritate m-am gândit dacă era real și dacă acest bărbat ar putea să-mi aducă înapoi iubitul Iubesc atât de mult. M-am hotarat sa il contactez pentru ca il iubesc pe iubitul meu foarte mult si ne-am separat de cateva luni am pierdut cu adevarat atat de mult, am incercat toate celelalte mijloace sa-l intorc dar nu l-am putut contacta pe Dr. Isikolo si el mi-a spus că ex-ul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo la eliberat pentru a ști cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult ne-am împărtășit împreună. Ex-ul meu este acum înapoi la mine din nou.Așa cum scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și prietenul meu trăim o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de să-ți împărtășesc toate. Mulțumesc doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sperăm să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care chiar îl doriți înapoi atât de rău, poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196
Angelica Vega
07 Dec 11:21
+0
VOTURI
-0
IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem din nou fericiți .. mulțumesc lui Dr. Isikolo Sammy pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane .. acest mediu pentru a va spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de tot ce are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.
Fredrick
07 Dec 00:17
+0
VOTURI
-0
Aplicați astăzi pentru împrumutul dvs. urgent, deoarece această ofertă este urgentă. Și puteți, de asemenea, să aveți împrumutul dvs. Xmas fără întârziere. Contactați-ne astăzi prin e-mail: fpadoin@yahoo.com sau WhatsApp: +2349051442970
Citrus Loans
30 Nov 09:46
+0
VOTURI
-0
Oferta de împrumut
Căutați un împrumut autentic? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Oferim toate tipurile de împrumuturi de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (citrusloans48@gmail.com)
Mulțumesc
Cynthia
29 Nov 12:04
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Cynthia am din România Vreau să-i mulțumesc doctorului Lamay Al Maktoum pentru că a readus fostul meu soț. Nimeni nu ma putut face să cred asta. A fost atât de deznădăjduită încât nu cred niciodată că soțul meu Ex-am revenit la mine din nou, deși nu am crezut niciodată în vrăji magice sau altceva, dar mi sa spus de un prieten foarte apropiat despre asta. Am decis să-i dau o potecă.
Cu ajutorul lui Lamay Al Maktoum am reușit să-l duc înapoi, după 2 ani de separare totală. Dacă citiți acest mesaj și v-ați confruntat cu durere în căsnicia / relația voastră, vreau să vă spun că sfârșitul acelei necazuri și mizerie se face. Dr. Lamay Al Maktoum este cheia care trebuie să deschideți toate ușile închise ale fericirii, bucurați-vă, iubirea și satisfacția în relația voastră / Căsătoria. Vă voi ajuta, lăsând e-mailul de mai jos "contactați-l pentru ajutor. astfel încât să puteți ieși din această nenorocire (Lamspiritualtemple@yahoo.com) acesta este e-mailul său direct și el va răspunde înapoi și vă va ajuta cu orice probleme doriți pentru ajutor. Și vă rog să fiți ascultători să urmați instrucțiunile
Cynthia
29 Nov 11:53
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Cynthia am din România Vreau să-i mulțumesc doctorului Lamay Al Maktoum pentru că a readus fostul meu soț. Nimeni nu ma putut face să cred asta. A fost atât de deznădăjduită încât nu cred niciodată că soțul meu Ex-am revenit la mine din nou, deși nu am crezut niciodată în vrăji magice sau altceva, dar mi sa spus de un prieten foarte apropiat despre asta. Am decis să-i dau o potecă.
Cu ajutorul lui Lamay Al Maktoum am reușit să-l duc înapoi, după 2 ani de separare totală. Dacă citiți acest mesaj și v-ați confruntat cu durere în căsnicia / relația voastră, vreau să vă spun că sfârșitul acelei necazuri și mizerie se face. Dr. Lamay Al Maktoum este cheia care trebuie să deschideți toate ușile închise ale fericirii, bucurați-vă, iubirea și satisfacția în relația voastră / Căsătoria. Vă voi ajuta, lăsând e-mailul de mai jos "contactați-l pentru ajutor. astfel încât să puteți ieși din această nenorocire (Lamspiritualtemple@yahoo.com) acesta este e-mailul său direct și el va răspunde înapoi și vă va ajuta cu orice probleme doriți pentru ajutor. Și vă rog să fiți ascultători să urmați instrucțiunile
Anna Molinaro
27 Nov 14:53
+0
VOTURI
-0
Inimaginabile și de necrezut. Eu sunt Anna Molinaro și am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau o problemă similară, contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196 vă mulțumesc DR Isikolo de fapt sunteți miraculos și dumnezeii voștri vă pot răsplăti vreodată pentru faptele voastre bune.
JESSICA
10 Nov 12:07
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Jessica Luis, iar eu stau în SUA ... Via?a mea sa întors! Dupa 2 ani de casatorie întrerupta, so?ul meu mi-a lasat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, eram emotional in jos de foarte mult timp. Datorita unei vrajitoare numita Dr Kakuta, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasa, când navighez prin internet, am dat peste marturii despre marturisirea acestui vrajitor. Unii oameni au marturisit ca le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au marturisit ca reface pântecul, vindeca cancerul ?i alte boli, ca unii au marturisit ca poate vraji pentru a opri divor?ul ?i a?a mai departe. De asemenea, am întâlnit o marturie speciala, era despre o femeie numita Sonia, ea a marturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai pu?in de 2 zile ?i, la sfâr?itul marturiei ei, a renun?at la adresa de e-mail a doctorului Kakuta. Dupa ce am citit toate acestea, am decis sa încerc. L-am contactat prin e-mail ?i mi-am explicat problema. În doar 48 de ore, so?ul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele ?i suntem mai ferici?i decât înainte, dr. Kakuta, este într-adevar un om talentat ?i nu-l voi opri publicându-l pentru ca este un om minunat ... Daca ave?i o problema ?i cauta?i o adevarata ?i autentica vraja pentru a rezolva toate problemele tale pentru tine. Încerca?i High kakutaspellz@gmail.com sau suna?i la +2348147400259 oricând, acesta ar putea fi raspunsul la problemele dvs. Iata contactul sau: kahunahelp@gmail.com

https://kahunaspelltemple.webs.com/contact-us
jillian
08 Nov 07:07
+0
VOTURI
-0
Ești încă îngrijorată de iubitul tău EX care te-a părăsit? Nu vă mai faceți griji. Faceți cunoștință cu marele om spiritual care vă va ajuta astăzi. Contactați-l prin acest e-mail: tudespiritualtemple@gmail.com
Sau numărul de telefon: +2239752913
Diana Benites
05 Nov 16:46
+0
VOTURI
-0
Bună, sunt Diana Rawlings. Am făcut o vrajă de dragoste făcută logodnicului meu de fapt mi-a lăsat după un an de angajament am fost șocat când mi-a spus că nu mă mai iubește că se va căsători cu o altă fată a fost foarte greu de crezut pentru că eram în dragoste din ultimii 5 ani a fost tipul care nu sa gândit niciodată să trăiască fără mine pentru o secundă pe care o folosea pentru a da mii de telefoane într-o zi și mi-a spus că nu mă mai iubește, a fost o veste mai rea pentru familia mea, pentru că am dat un prieten foarte bun prietenilor mei și am raflat în legătură cu angajamentul meu și am pus un inel de logodnă unii altora în fața a sute de oameni acum dacă nu m-ar fi căsătorit, așa că era rușine pentru mine în societatea mea, așa că a decis să-i duc înapoi cum, decât am găsit doctorul Isikolo pe Internet i-am spus problema mea el mi-a spus să nu-ți faci griji că-l voi aduce înapoi la tine el mi-a zis că va veni el însuși și mă va implora. mi-a dat 48 de ore și, desigur, sa întâmplat înainte de 48 de ore el sa întors la mine și a spus că îi pare rău pentru ceea ce el mi-a făcut, că e gata să se căsătorească cu mine. ne căsătorim și acum suntem fericiți ca soț și soție. într-adevăr Dr Isikolo este un om miraculos. contactați-l pentru propriul dvs. ajutor isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196
Jelena Dario
24 Oct 21:21
+0
VOTURI
-0
Se întâmplă încă minuni și mărturisesc despre modul în care doctorul Isikolo a adus fericirea în viața mea. Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam sa caut pe internet pentru ajutor. Vrajitorul vrajitorilor au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196
ahiga audrey
19 Oct 14:29
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Ahiga Audrey, locuiesc în Ohio Statele Unite și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și îngrijitor, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea acum un an, între mine și soțul meu, atât de groaznic încât a fost judecat pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. A părăsit casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l aduc înapoi prin multă cerșetorie, dar toate fără nici un folos. În cele din urmă, el a confirmat că a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Într-o seară fată, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. I-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este să vizitez o mașină de vrăjitor, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru ea. În mod contrar, nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului care este "wiseozizaspiritualhome@gmail.com"
A doua zi dimineață, am trimis un mesaj la adresa pe care mi-a dat-o și vrăjitorul de vrăji mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi în două zile. Ce afirmație uimitoare! laugh out Loud !!! N-am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce aveam nevoie. În dimineața următoare, surprinzător, soțul meu, care nu ma sunat de mai mult de un an, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce . Deci, Amazing right? Ei bine, așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșelile și durerile pe care le-a provocat eu și copiilor mei. Din acea zi, relația noastră a fost mai puternică decât înainte. Mulțumesc pentru ajutorul acestui joc de vrajă mare. Sfatul meu pentru toți cei care mer
CLARA
04 Oct 11:06
+0
VOTURI
-0
Buna tuturor. Am vazut comentarii de la oameni care si-au luat deja creditul de la ANGGA DIMAN si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si doar cateva ore in urma am confirmat in contul meu personal o suma totala de 30.000 de dolari pentru care am cerut. Aceasta este o veste buna si sfatuiesc pe oricine care are nevoie de un împrumut real pentru a aplica prin e-mailul lor (anggadiman1@gmail.com) Sunt fericit acum ca am obtinut imprumutul pe care l-am solicitat

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE