Ciprian Ciucu a rămas fără susţinerea M10 în cursa pentru Primăria Capitalei. Care este MOTIVULPartidul Monicăi Macovei, M10, a retras susţinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei, întrucât acesta a negociat o posibilă intrare în PNL.

Ciprian Ciucu a ramas fara sustinerea M10 in cursa pentru Primaria Capitalei. MOTIVUL
Ciprian Ciucu a rămas fără susţinerea M10 în cursa pentru Primăria Capitalei. MOTIVUL
Foto: realitatea.net

M10 Bucureşti a anunţat că retrage susţinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartî cu PNL în vederea unei posibile intrări in PNL.

"M10 Bucureşti a decis să retragă susținerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenție pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o.

Fidel principiilor sale, M10 încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL. M10 ar fi putut înțelege ca dl. Ciucu să fie susținut și de alte formațiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL.

M10 consideră cu tărie că îndepărtarea partidelor vechi de la putere și înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi și curate reprezintă singura șansă de a îmbunătăți viața românilor. M10 Bucureşti va continua strângerea de semnături necesare pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului București.", se arată într-un comunicat de presă al M10. 

Reacţia lui Ciucu

"Am aflat că M10 mi-a retras sprijinul pentru candidatura la Primăria Bucureștiului. Am avut discuții cu Cătălin Predoiu înainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discuțiile au avut loc în contextul nevoii de unitate a dreptei pentru câștigarea Bucureștiului și a rămas să ținem legătura. Precizez că discuțiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 în timp real. Cred în continuare că trebuie să ne unim pentru a câștiga Bucureștiul", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, ciprian ciucu, M10

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE