Ciprian Ciucu, fost candidat la Primăria Capitalei susţinut de M10, s-a înscris în PNLPreședintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat luni că Ciprian Ciucu s-a înscris în partid și va fi primul pe lista de consilieri municipali ai liberalilor la alegerile locale.

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu

"Domnul Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL, este partenerul meu în campania pentru București, va fi viceprimarul Capitalei după alegeri prin votul cetățenilor. Sunt extrem de mulțumit și de fericit, aș putea spune, că putem să prezentăm bucureștenilor o ofertă integrată, un tandem pentru funcția de candidat la Primăria Capitalei și funcția de viceprimar", a spus Cătălin Predoiu, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

El a precizat că Ciucu va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru CGMB.

"Biroul Politic al PNL București a votat în unanimitate această propunere", a adăugat Predoiu.

Președintele interimar al PNL București a menționat că Ciucu este un expert în administrație publică, care a lucrat în țară și în străinătate 15 — 16 ani în acest domeniu.

Potrivit lui Predoiu, Marian Munteanu nu se mai regăsește pe lista de consilieri PNL.

Ciprian Ciucu a declarat, la rândul său, că știe și respectă istoria PNL, subliniind că nu a fost membru al partidului M10 ci a avut un parteneriat cu această formațiune.

"Decizia a trebuit să o iau rapid și nu a fost foarte ușoară pentru mine. Am fost contactat de dl Predoiu, am discutat îndelung. Imediat când am putut să intru în legătură cu doamna Macovei am anunțat-o și i-am cerut sprijinul în această formulă. Este libertatea domniei sale să nu-mi ofere un proiect pe mai departe", a susținut Ciucu.

El spune că "zestrea" pe care o aduce PNL este credibilitatea sa și modul în care s-a pregătit până acum.

Etichete: cătălin predoiu, ciprian ciucu, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE