Ciprian Ciucu: PNL se va afla în opoziţie faţă de PSD-UNPR-ALDE în CGMGCiprian Ciucu, consilier general al Capitalei din partea PNL, a anuntat ca PNL se va afla in opozitie in Consiliul General fata de majoritatea formata din PSD-UNPR-ALDE.

Ciprian Ciucu: PNL se va afla in opozitie fata de PSD-UNPR-ALDE in CGMG
Ciprian Ciucu: PNL se va afla în opoziţie faţă de PSD-UNPR-ALDE în CGMG
Foto: hotnews.ro

Mesajul transmis de Ciprian Cucu, printr-un comunicat de presă:

"Partidul National Liberal va reprezenta cetatenii Bucurestiului prin opt mandate in urmatorii patru ani, timp in care ne vom afla in opozitie fata de majoritatea formata de PSD, UNPR si ALDE.

PNL Bucuresti a inteles, in urma alegerilor din acest an, mesajul bucurestenilor care se asteapta de la reprezentantii sai liberali la o activitate mult mai sustinuta in Consiliul General si la o opozitie activa, permanenta si justificata, fata de majoritatea formata in noul consiliu care o va sprijini pe Gabriela Firea.

In urmatorii patru ani, PNL isi va asuma, in principal, doua roluri: (1) vom aduce la cunostinta bucurestenilor mizele importante de la nivelul Primariei Capitalei si le vom explica, pentru ca majoritatea PSD-UNPR-ALDE sa nu poata arunca nestingherita banii bucurestenilor pe proiecte absurde si costisitoare, si (2) vom promova activ proiecte utile orasului nostru, bine fundamentate si justificate economic pentru a imbunatati calitatea vietii bucurestenilor.

Ne propunem ca la finalul acestui ciclu electoral sa recastigam increderea bucurestenilor, nu prin campania electorala din 2020, ci prin activitatea consilierilor locali ai PNL din Bucuresti."

Etichete: ciprian cucu, consiliu general bucuresti, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE