Ciprian Marica serbează Ziua Națională cinstindu-i pe Klaus Iohannis şi Simonei HalepAtacantul naţionalei, Ciprian Marica, a decis să sărbătorească Ziua Naţională cinstindu-i pe cei mai influenţi români ai anului 2014, în opinia lui: Klaus Iohannis şi Simona Halep.

Ciprian Marica serbeaza Ziua Nationala cinstindu-i pe Klaus Iohannis si Simonei Halep
Ciprian Marica serbează Ziua Națională cinstindu-i pe Klaus Iohannis şi Simonei Halep

"Dragi prieteni! Va urez la mulți ani fericiți de ziua națională a României! Și pentru ca este aniversare, fac și doua cadouri - tricoul sacru al echipei naționale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toți românii. Domnișoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!

Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, președintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitați, domnule președinte, câte speranțe și-au făcut românii în privința dumneavoastră. Sa fiți numărul 1 în lupta împotriva corupției, în lupta cu nedreptățile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor!
Încă o data "La mulți ani!" Hai România!", a postat Marica pe Facebook.

Jucătorul le-a dăruit câte un tricou al naţionalei, inscripţionate cu numele lor, scrie realitatea.net.

 

Etichete: 1 Decembrie, ciprian marica, Klaus Iohannis, Simona Halep, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE