Circ cu Poliţia în centrul Capitalei: A parcat neregulamentar şi era să dea cu maşina peste poliţistO femeie a făcut circ cu Poliţia în centrul Capitalei, în apropierea Hotelului Marriott. În înregistrare, ceva mai veche, se vede cum femeia este oprită de oamenii lege pentru că îşi parcare maşina neregulamentar pe spaţiul verde. În loc să se legitimeze însă, aceasta se urcă în maşină şi este cât pe ce să dea peste poliţist. 

Circ cu Politia in centrul Capitalei: A parcat neregulamentar si era sa dea cu masina peste politist
Circ cu Poliţia în centrul Capitalei: A parcat neregulamentar şi era să dea cu maşina peste poliţist

O femeie care abia se decazase de la Hotelul Marriott din Capitală a făcut circ în stradă cu oamenii legii. Din imagini se poate observa cum femeia a fost oprită de poliţişti pentru că parcase neregulamentar pe spaţiul verde.

Numai că în loc să se oprească, femeia refuză şi să se legitimeze în faţa oamenilor legii.

"Nu vreau! Nu vreau pentru că nu ştiţi să vă purtaţi", a argumentat femeia.

Mai mult decât atât, aceasta s-a urcat în maşină şi, după câteva discuţii în contradictoriu cu unul dintre poliţişti, a plecat cu autoturismul de teren chiar dacă în spatele său se afla poliţistul, existând riscul de a-l accidenta. 

 

Tupeul unora nu are limite !!!

Politia Romana:Teama de a nu-ti pierde locul de munca sau de a fi sanctionat pentru ca te-ai luat de  ,,cine nu trebuia"  asa te face sa te comporti in timpul serviciului:

Posted by Elite Guard Vip on Monday, August 10, 2015
Citeşte şi Cum a fost pedepsită o şoferiţă care a parcat pe locul altcuiva, într-un cartier rezidenţial. VIDEO

O şoferiţă din Capitală a fost aspru pedepsită de locatarii unui complex rezidenţial din Bucureşti, după ce femeia şi-a parcat maşina pe locul altcuiva şi a ocupat astfel abuziv locul de parcare.

Etichete: circ, hotel marriott, parcare, poliţia, şoferiţă

0/5 COMENTARII
GENERALUL
24 nov 11:42
+0
VOTURI
-0
Mai conteaza cand s=a intamplat? Important este ca asa zisii oameni ai legii sunt niste prapaditi, niste ratati. Pai daca o femeie, cat de handicapata este si ea, le face asa, ce sa mai spunem de adevaratii mafioti, clanurile de romi, talhari, criminali, hoti, etc??? Ori legea este de tot rahatul, ori terminatii astia de " militieni " nu stiu sa o aplice, ori chiar sunt ei foarte slabi, prosti, sub orice critica.... Asa ca, sa fie destituiti si trimisi la sapa in mina...
Gogu
24 nov 11:03
+0
VOTURI
-0
De ce nu a fost arestata ???
Comisie de Disciplina pentru politisti si eliberarea din functie !!!
Trei reprezentanti ai statului nu pot "invinge" un contravenient !!!
citizen
23 nov 15:06
+0
VOTURI
-0
E din octombrie 2008 filmuletul... Asta nu inseamna ca au disparut nesimtitii/nesimtitele intre timp!
Nume*
23 nov 13:33
+0
VOTURI
-0
Politia romaana e de doi lei. Nu e de mirare ca oamenii nu respecta legile, cu astfel de politisti de "paie". Daca se intampla in SUA, faceau uz de arma, o dadeau jos cu forta si lua si cateva pulane peste ceafa....
zzz
23 nov 12:38
+0
VOTURI
-0
adica aia erau acolo asa ... de forma .. pe bune ... ce tare e politia asta ... presupun ca au fost toti avansati .... si evident tanti nu a patit nimic ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE