Circulația autobuzelor, blocată în centrul Capitalei de un "șmecher" cu AudiCirculația autobuzelor a fost blocată, joi, într-o zonă centrală a Capitalei din cauza unui autoturism Audi parcat neregulamentar, 

Circulatia autobuzelor, blocata in centrul Capitalei de un "smecher" cu Audi
Circulația autobuzelor, blocată în centrul Capitalei de un "șmecher" cu Audi
Foto: puterea.ro

Un șofer a blocat circulația autobuzelor în zona Maternității Polizu, parcându-și limuzina Audi cu numărul de înmatriculare B-89-PUC într-un loc nepermis.

Mașina Audi a fost parcată, în jurul orei 11, în dreptul Materinității Polizu, pe breteaua de legătură între strada Buzești și strada Gheorghe Polizu. În dreptul limuzinei fusese parcată o Dacia Logan albastră, cu numărul de înmatriculare B-07-LOA, tot într-un spațiu ilegal, dar folosit adeseori de șoferii care au diverse probleme de rezolvat în zonă, cunoscută pentru absența locurilor de parcare disponibile. Cele două mașini au gâtuit, practic, artera, făcând imposibilă trecerea vehiculelor de transport în comun. Acestea au încercat zadarnic să dea cu spatele, pentru a se reînscrie în trafic, ocolind breteaua. S-au dat telefoane la poliția circulație și poliția locală a sectorului 1, dar, după o jumătate de oră niciun reprezentant al ordinii publice nu și-a făcut apariția în zonă.

Din luna mai 2015, nu mai este posibilă ridicarea mașinilor parcate ilegal, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție. În schimb, șoferii contravenienți se pot alege cu 5 puncte de penalizare și amendă între 195 și 487 de lei.

Sursa: puterea.ro

Etichete: autobuz, blocat, circulaţie, maternitatea Polizu

0/1 COMENTARII
ErickSaina
22 Jan 00:54
+0
VOTURI
-0
wh0cd401643 aygestin azithromycin metformin crestor rosuvastatin found it generic acticin atenolol

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE