Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă. Intervenţii pentru deszăpezireCirculaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă pe raza judeţelor afectate de codul galben de ninsoare, în prezent având loc intervenţii pentru curăţarea liniilor şi macazurilor în staţiile aflate pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova şi Galaţi, unde s-a depus strat de zăpadă, informează, marţi, CFR SA.

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna. Interventii pentru deszapezire
Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă. Intervenţii pentru deszăpezire
Foto: www.romaniatv.net

Pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă garniturile aflate în grafic circulă în condiţii de iarnă, scrie romaniatv.net.

"Menţionăm că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă garniturile aflate în grafic circulă în condiţii de iarnă. Angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre circulaţia trenurilor aflate în grafic, precum şi prin intervenţia cu personal specializat, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, pe toate rutele de cale ferată", menţionează CFR SA.

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA recomandă călătorilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la gara din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească, în condiţiile în care Codul galben de ninsoare pentru Capitală şi alte 27 de judeţe este în vigoare până la ora 22.00.

Etichete: condiții de iarnă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE