Circulaţia la metrou S-A RELUAT, după ce a fost întreruptă aproape 4 ore, din cauza unei defecţiuniUPDATE: Circulaţia pe firul 2 al Magistralei 2 de metrou a fost întreruptă, joi după-amiază, din cauza unei defecţiuni produse la şina de metrou. După aproape 4 ore de la producerea defecţiunii, circulaţia s-a reluat în condiţii normale.

Circulatia la metrou, INTRERUPTA pe Magistrala 2, din cauza unei defectiuni
Circulaţia la metrou, ÎNTRERUPTĂ pe Magistrala 2, din cauza unei defecţiuni
Foto: shoricika.org

UPDATE: Circulaţia pe Magistrala 2 se desfăşoară în condiţii normale de la ora 21.45, după remedierea problemei, potrivit reprezentanţilor Metrorex.

Joi, în jurul orei 18.00, s-a produs o defecţiune a şinei de metrou între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Universităţii. Din cauza acestei defecţiuni s-a întrerupt circulaţia pe firul 2 al Magistralei 2, iar pe firul 1, între Piaţa Romană şi Universitate, se circulă numai în pendulă, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii Metrorex. La faţa locului se află deja echipa de intervenţie a Metrorex care încearcă să remedieze defecţiunea. De asemenea, în toate staţiile de metrou se fac anunţuri cu privire la defecţiunea produsă, călătorii fiind înştiinţaţi că se măreşte intervalul de circulaţie dintre trenuri.

Din cauza defecţiunii, călătorii au rămas blocaţi în tunel timp de câteva minute, iar ulterior s-a pus la dispoziţie o pendulă între Piaţa Romană şi Universitate.

Directorul Metrorex, Aurel Radu, a declarat că o parte din şina de suprafaţă dintre staţiile Universitate şi Piaţa Romană s-a rupt, iar angajaţii de la metrou vor remedia problema abia după ce circulaţia se va opri în mod oficial.

Mai mulţi pasageri aflaţi încă în metrourile blocate pe Magistrala 2 se plâng că în vagoanele în care se află şi în care aşteaptă de zeci de minute nu merge aerul condiţionat. De asemenea, directorul Metrorex a declarat, pentru Adevărul, că un tren s-a blocat la staţia Piaţa Romană, după ce călătorii nemulţumiţi de faptul că se circulă cu dificultate au acţionat sistemul de siguranţă.

„Un mecanic a sunat la dispecerat să anunţe că a văzut o bucată de şină de vreo 20 de centimetri care nu era la locul ei. Nu se ştie încă dacă şina s-a desprins sau dacă era pur şi simplu o bucată. În momentul acesta este acolo o echipă care se ocupă de verificări şi aşteptăm şi noi să vedem despre ce este vorba", a explicat Aurel Radu, director al Metrorex.

Etichete: circulaţie întreruptă, defecţiune, Magistrala 2, Metrorex

0/2 COMENTARII
Aurel Radu
21 Jul 10:19
+0
VOTURI
-0
Daca priviti cu atentie fotografia veti observa cauza rupture. Acel surub de prindere a fost introdus romaneste, cu barosul! Aceasta este inalta tehnologie utilizata la metrou!
Dan
17 Jul 22:15
+0
VOTURI
-0
«„Un mecanic a sunat la dispecerat să anunţe că a văzut o bucată de şină de vreo 20 de centimetri care nu era la locul ei. Nu se ştie încă dacă şina s-a desprins sau dacă era pur şi simplu o bucată.", a explicat Aurel Radu, director al Metrorex.»

N-am priceput nimic.
Un mecanic, care merge cu 40-60km/h, a observat în fața lui, o bucată de șină lipsă? Și ce-a făcut? A oprit, a dat telefon la dispecerat și după aia a trecut, doar pe o roată(!), peste zona cu pricina?
Sau era pe celălalt fir și-a observat, prin tunel, că dincolo lipsește șina? La aceeași viteză, în întuneric, prin zidul despărțitor?

Cât despre aerul condiționat, se pare că e o boală generală a transportului în comun din București, fie RATB, fie Metrorex. Voi scumpiți biletele în draci, să vă cumpărați stilouri cu penițe de aur sau să vă deschideți magazine în stațiile de metrou, dar nu investiți un ban în confortul oilor care vă folosesc „serviciile”...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE