Circulaţia liniei de tramvai 41 va fi suspendată între Podul Grant şi terminalul GhenceaCirculaţia liniei de tramvai 41 va fi suspendată, în lunile iulie şi august, între Podul Grant şi terminalul Ghencea, pentru finalizarea lucrărilor la trei obiective de infrastructură, pe această porţiune urmând să fie introdusă linia navetă de autobuz 641.

Tramvaiul 41 urmeaza sa fie deviat
Tramvaiul 41 urmează să fie deviat

Municipalitatea precizează că a avizat în Comisia Tehnică de Circulaţie din 4 aprilie următoarele lucrări: lucrări de reabilitare şi consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant; Podul hobanat peste Şos. Virtuţii, în cadrul obiectivului Penetraţie şi racord Splaiul Independenţei – Ciurel – Autostrada Bucureşti-Piteşti; Staţia de metrou „Parc Drumul Taberei" pe Bd. Drumul Taberei, în zona intersecţiei cu Str. Braşov în cadrul proiectului "Magistrala 5- Drumul Taberei-Pantelimon. Tronson 1".

Ca urmare a acestor avize, s-a luat decizia suspendării circulaţiei liniei de tramvai 41 în perioada iulie – august, între Podul Grant şi terminalul Ghencea, pentru buna defăşurare a lucrărilor la obiectivele de investiţii mai sus menţionate.

Tronsonul liniei 41 rămâne neafectat între Casa Presei şi Podul Grant, prin asigurarea unui rebrusment (schimbare a direcţiei traseului) pe strada Turda.

Pentru restul traseului – Pod Grant - terminaul Ghencea – se introduce linia navetă de autobuz 641.

În ceea ce priveşte fluxul de călători deservit de linia 41, traseul acestei linii este acoperit în prezent de 36 de tramvaie ce asigură o capacitate maximă de 7077 călători/h/sens.

Pe perioada de vară, traseul liniei 41 va fi acoperit de un număr de 35 tramvaie cu o capacitate de 6880 călători/h/sens.

În zilele de sărbători, acest traseu este acoperit de un număr de 25 tramvaie cu o capacitate de 5188 călători/h/sens.

Etichete: 41, Ghencea, Podul Grant, tramvai

0/2 COMENTARII
CCC
10 apr 13:43
+0
VOTURI
-0
Pasaj denivelat subteran Pod Grant ??? SUBTERAN??? NU ESTE SUPRATERAN? Reabilitam pe cel suprateran sau construim unul subteran. ZIARISTI PARLITI!!!! Nu ganditi ce copiati!!!
Florin
08 apr 19:28
+0
VOTURI
-0
Ar trebui suspendată total linia 41.Bulevardul Mărăști nu are linie modernizată.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE