Circulaţia pe Calea Victoriei, RESTRICŢIONATĂ, vineri şi sâmbătă, pentru Festivalul SpotlightCalea Victoriei va fi închisă circulaţiei rutiere, vineri şi sâmbătă seară, pentru Festivalul Spotlight, care se desfăşoară în această perioadă.

Festivalului International al Luminii Spotlight
Festivalului Internaţional al Luminii Spotlight
Foto: B365.RO

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 23 - 25.04.2015, ARCUB va organiza un spectacol de lumini pe faţadele mai multor clădiri din Bucureşti.

Între orele 20:00 – 23:00, se va restricţiona traficul rutier în funcţie de numărul spectatorilor sau dacă situaţia o va impune, pe Calea Victoriei între C.A. Rosetti şi Splaiul Independenţei, precum şi pe străzile adiacente, cu excepţia str. Ion Câmpineanu, Bd. Regina Elisabeta şi str. Doamnei cu str. Eforie, unde se va circula doar pe direcţia înainte, se anunţă într-un comunicat de presă remis B365.ro de Brigada Rutieră a Capitalei.

"Solicităm conducătorilor de autovehicule în momentul în care se deplasează să respecte semnalele poliţiştilor rutieri sau ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă", se precizează în comunicatul citat.

Vezi şi: RESTRICŢII RUTIERE, în week-end, în Bucureşti, pentru COLOR RUN 2015. HARTA cu RUTE OCOLITOARE

           Cum arată Calea Victoriei, inundată de lumini și de pietoni. Festivalul Spotlight GALERIE FOTO

Etichete: brigada rutieră, calea victoriei, circulatie restrictionata, restricţii circulaţie, Spotlight Festival

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE