Circulatia pe Centura Bucuresti, in zona km 8+900, inchisa noaptea pana pe 2 octombrieCirculatia rutiera pe DN Centura Bucuresti, in zona km 8+900, este inchisa in perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2012, in intervalul orar 00:00 - 04:00, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Centura Capitalei, unul dintre cele mai importante drumuri din tara, cu un trafic zilnic de 144.000 de vehicule, a ramas anul acesta cu o finantare de nici 3 milioane de euro dupa rectificarea bugetara.
Centura Capitalei, unul dintre cele mai importante drumuri din ţară, cu un trafic zilnic de 144.000 de vehicule, a rămas anul acesta cu o finanţare de nici 3 milioane de euro după rectificarea bugetară.

Masura inchiderii circulatiei este motivata de lucrarile de montare a grinzilor la pasajul superior aferent autostrazii A3, Bucuresti - Brasov.

In perioada in care circulatia este inchisa, traficul rutier se va desfasura astfel:

- pe relatia A2 - DN 1, deviat prin sensurile giratorii ale autostrazii A3, cu iesire prin breteaua de legatura care debuseaza in Centura Bucuresti.
- pe relatia DN 1 - A2, traficul va fi oprit pentru perioade de maximum 75 minute care vor alterna cu intervale de minimum 30 minute in care se va da drumul la trafic, in vederea descongestionarii.

Dirijarea si informarea participantilor la trafic vor fi realizate de politisti rutieri care se vor afla in permanenta in zona sectorului de drum restrictionat, mai informeaza CNADNR.

 

Etichete: Bucureşti, centură, inchisa, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE