Circulația rutieră pe bd. Decebal, ÎNCHISĂ începând de miercuri, 19 iunie până la toamnăPentru închiderea completă a circulației auto s-a obținut avizul Comisiei de Trafic din cadrul Primăriei Muncipiului București și al Brigăzii Rutiere a Municipiului București.

Circulatia rutiera pe bd. Decebal, INCHISA incepand de miercuri, 19 iunie pana la toamna
Circulația rutieră pe bd. Decebal, ÎNCHISĂ începând de miercuri, 19 iunie până la toamnă

Primăria Sectorului 3 anunţă că va închide, începând de miercuri, 19 iunie până în data de 15 septembrie, circulația rutieră pe bulevardul Decebal, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii).

În prezent, Primăria Sectorului 3 desfășoară lucrări de amenajare a unei parcări subterane ce va avea lungimea de aproximativ 550 de metri și lățimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe și de scări, unde lățimea crește corespunzător.

Prin derularea și implementarea proiectului „Creșterea capacității de staționare și mobilitate a parcului auto în zona Bulevardului Decebal, respectiv construirea unui parcaj subteran cu două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi" se vor amenaja 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilități și șase pentru motociclete.

Lucrările la parcarea subterană au început în data de 20 martie 2019, iar în paralel se execută lucrări de deviere a rețelelor de utilități ce afectează amplasamentul, precum și lucrări de realizare a incintei exterioare a parcării.

Primăria Sectorului 3 face eforturi considerabile pentru ca lucrările să se desfășoare cât mai rapid și cât mai eficient, în așa fel încât să se reducă la maximum disconfortul creat atât rezidenților, cât și operatorilor economici din zonă.

Etichete: inchidere circulatie bd decebal, parcare subterana decebal, piaţa muncii, robert negoita, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
Linda
20 iun 00:58
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE