Circulația rutieră pe Transalpina rămâne închisăPrefectul județului Vâlcea, Radu Renga, a declarat vineri că șoseaua de înaltă altitudine Transalpina, pe sectorul Obârșia Lotrului - Rânca, rămâne închisă și în acest sfârșit de săptămână.

Circulatia pe Transalpina, RESTRICTIONATA din cauza ninsorilor
Circulaţia pe Transalpina, RESTRICŢIONATĂ din cauza ninsorilor

"Am purtat discuții cu cei de la CNADNR și s-a luat decizia ca și la acest sfârșit de săptămână, circulația să fie închisă pe sectorul aflat la cea mai înaltă altitudine. Prognoza meteo pentru aceste zile nu este una îmbucurătoare și nu dorim să avem suprize neplăcute. Deci pentru a preveni orice gest hazardat din partea conducătorilor auto, circulația va fi închisă", a precizat Renga.

Șeful Serviciului Salvamont Vâlcea, Mircea Lera, a confirmat că în zona respectivă ninge și viscolește, fiind interzisă orice deplasare turistică pe Transalpina.

DN 67C, cunoscut sub numele de Transalpina, este șoseaua situată la cea mai înaltă altitudine din țară. Ea traversează județul Vâlcea, pe sectorul Obârșia Lotrului — Rânca, unde atinge maximul de 2.100 de metri altitudine.

Etichete: circulatia rutiera, Circulația rutieră pe Transalpina rămâne închisă, transalpina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h