Traficul rutier, reluat în zona EROILOR. Cum vor circula autobuzeleCirculaţia rutieră din zona Eroilor a fost redeschisă luni, 21 martie, începând cu orele 16.00, a anunţat Metrorex. Primăria Capitalei a precizat că mai rămân închise două tronsoane, iar autobuzele care circulau în zonă îşi reiau traseul, unele dintre ele având traseu modificat. Circulaţia în zona Eorilor a fost oprită în urmă cu  trei luni, după ce carosabilul s-a surpat ca urmare a lucrărilor de la magistrala 5 de metrou.

Circulatia rutiera din zona Eroilor, REDESCHISA de luni
Circulaţia rutieră din zona Eroilor, REDESCHISĂ de luni
Foto: libertatea.ro

Metrorex a anunţat, luni, redeschiderea circulaţiei rutiere pentru transportul în comun şi pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mică de 3.5 tf., între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila, pe bd. Eroilor şi bd. Eroii Sanitari.

Mai precis, conform Primăriei Capitalei, traficul se va desfasura în dublu sens pe bulevardul Eroilor, până la intersecţia cu bulevardul Eroilor Sanitari şi în continuare pe bulevardul Eroilor Sanitari.

Totodată, a fost instalat temporar un semafor cu comandă manuală la trecerea de pietoni de pe bulevardul Eroilor Sanitari, din vecinatatea intrării la Universitatea de Medicina si Farmacie.

Potrivit Primăriei Capitalei, rămân închise tronsonul din bulevardul Eroilor, cuprins intre bulevardul Eroilor Sanitari si strada Carol Davila şi  tronsonul din bulevardul Eroilor Sanitari, cuprins intre bulevardul Eroilor si Piata Operei.

Metrorex anunţă totodată că a solicitat ca, în perioada în care circulaţia de pe Bd. Eroilor este restricţionată, să se execute o altă lucrare, respectiv accesul care subtraversează Bd. Eroilor, acces care oricum ar fi necesitat o întrerupere a traficului în această zonă timp de trei luni (perioadă prevazută în proiect şi programată conform graficului general al lucrărilor pentru luna mai 2016), lucru care s-a şi realizat.

"Lucrările dispuse prin documentaţiile tehnice de consolidare, de refacerea sistemului rutier şi a trotuarelor, de iluminat public, marcaje şi semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe bd. Eroii Sanitari, au fost executate şi se poate redeschide circulaţia în zonă.", adaugă sursa citată.

Tot incepand de luni, 21 martie, ora 16.00, mijloacele de transport in comun care tranziteaza zona vor circula dupa cum urmeaza:

Liniile 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 vor functiona pe un traseu modificat, pe sensul spre Academia Militara de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statiile "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv "Carol Davila", situata pe breteaua Bd. Eroilor. Sensul spre centru nu se modifica.

Linia 236 va reveni pe traseul anterior de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor), pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor.

Linia 336 va reveni, pe sens terminal "Complex Comercial Apusului", de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor) pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 668 va functiona pe traseul de baza intre "Valea Oltului" si intersectia Str. Elefterie/ Splaiul Independentei (statia "Piata Operei" amplasata pe Str. Elefterie), de unde va intoarce spre cartier pe Splaiul Independentei, Pod Eroilor, Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statiile "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv "Carol Davila",
situata pe breteaua Bd. Eroilor.

Linia N110 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre "Cartier 16 Februarie", de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str.
Dr. Bagdasar, apoi traseul de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul "Cartier 16 Februarie" in statia "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

Linia de noapte N116 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre "Grup Scolar Auto" de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul "Cartier 16 Februarie" in statiile "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv "Carol Davila", situata pe breteaua Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

CITEŞTE ŞI: Locuitorii de pe Eroii Sanitari reclamă noi probleme la Magistrala 5 de metrou: Este zonă protejată 

În luna decembrie a anului trecut, din cauza lucrărilor executate la tunelurile de metrou din zona Eroilor, asfaltul s-a lăsat cu câţiva centimetri, provocând intreruperea traficului rutier în zonă. 14 persoane au fost atunci evacuate din case. Locatarii s-au întors acasă la sfârşitul lunii trecute.

Etichete: circulaţie, Eroilor, lucrari eroilor, Metrorex, metrou

0/1 COMENTARII
Hotii
22 Mar 07:35
+0
VOTURI
-0
Este o minciuna pentu prostime, ca sa-i mai inchida gura. Circulatia nu s-a reluat, doar s-a mutat ocolul spitalului municipal prin stanga. Nu se circula direct de la Eroilor la Academie iar de la Academie spre Eroilor a ramas acelasi ocol prin Sf Elefterie. Derbedeii draqului!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE