Circulaţia tramvaielor 24 şi 44 din Bucureşti, blocată aproape două ore din cauza unei maşiniCirculaţia tramvaielor 24 şi 44 din Capitală a fost blocată, miercuri, aproape două ore, pe Strada Ionel Perlea, din cauza unei maşini parcate neregulamentar, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, precizând că nu a fost nevoie ca regia de transport să introducă autobuze suplimentare, întrucât linia de autobuze care circulă în zonă a putut prelua călătorii.

Tramvai blocat de o masina
Tramvai blocat de o maşină

"Circulaţia pe liniile de tramvai 24 si 44, pe Strada Ionel Perlea, la intersecţia cu strada Sfântul Constantin, a fost blocată între orele 9.25 şi 11.05 din cauza unei maşini parcate neregulametar lângă liniile de tramvai", a spus Constantin Tobescu, potrivit news.ro.

Purtătorul de cuvânt al RATB a precizat că a fost sesizată şi Poliţia Rutieră pentru a trimite un echipaj în zonă, să dirijeze traficul.

Tobescu a mai spus că în Capitală există unele zone unde se produc de multe ori astfel de blocaje şi unde, din păcate, nu poate fi deviată circulaţia tramvaielor.

Purtătorul de cuvânt al RATB a adăugat că, în perioada în care tramvaiele liniilor 24 şi 44 nu au circulat, nu a fost necesară introducerea unor autobuze pentru preluarea pasagerilor, întrucât linia de autobuze care circulă în zonă a putut prelua călătorii.

Potrivit RATB, o situaţie asemănătoare s-a produs marţi, când, tot din cauza unei maşini parcate neregulamentar, circulaţia liniei de autobuze 178 a fost blocată 95 de minute, între 11.25 şi 13.00 pe Strada Ion Câmpineanu.

De asemenea, în 19 noiembrie, liniile de autobuze 300 şi 368 au fost blocate 33 de minute, între 17.10 şi 17.43, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, iar în 18 noiembrie linia de tramvai 46 a fost blocată timp de 27 de minute, între 15.45 şi 15.12, din aceeaşi cauză.

Etichete: circulatie tramvai, linia de tramvai, masina parcata, maşină parcată pe linia de tramvai, masina parcata pe linia de tramvai bucuresti, tramvai

0/5 COMENTARII
Anton Marcu
24 Nov 09:41
+0
VOTURI
-0
Si tu ce-ai fi facut, mai ilie de la sculerie?
Puneai mana si impingeai masina, nu? Ca sa vina apoi bizonul si sa spuna ca i-ai zgariat-o sau mai stiu eu ce, si sa te dea in judecata pentru vandalism... Ca "dashtept" esti, ma.
Opinia lui vlad pare rezonabila, dar nu stiu daca se baga cineva sa faca dosare penale pentru asa ceva.
Ilie
24 Nov 06:53
+0
VOTURI
-0
Si prostii au stat 2 ore să-l aștepte pe ăla să vină... Tara de boschetari!
ALEX47
24 Nov 06:21
+0
VOTURI
-0
este un Loc "clasic" care nesimtitii cu masini blocheaza circulatia tramvaielor ce vin de la capat - Calea Plevnei- dar pentru ei exista numai legea lor ... UNDE SUNT CEI CU "RIDICAREA MASINILOR" ??? DE CE NU FAC "CURAT" UNDE INTRADEVAR TREBUIE" ???
vlad
23 Nov 23:28
+0
VOTURI
-0
Pai daca amenzile nu mai sunt de ajuns, sa fie caz penal: blocarea cu intentie a unui drum public. E prevazut in codul rutier, politistii sa dea sanctiunea.
Cine va mai face asemenea cascadorii daca se lasa cu pedepse penale?
bravo Romania
23 Nov 18:00
+0
VOTURI
-0
numai in romania vezi asa ceva; Rusine!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE