Circulaţia tramvaielor, BLOCATĂ în centrul Capitalei, din cauza unui şoferCirculaţia a fost dată peste cap în centrul Capitalei, în apropierea Spitalului Colţea, de un şofer care a parcat pe linia de tramvai. Bărbatul a plecat de langa maşină fără să observe că una dintre roţi a rămas pe linie. Poliţiştii au solicitat o platformă pentru a ridica maşina, iar şoferul s-a ales acum cu dosar penal.

Circulatia tramvaielor, BLOCATA in centrul Capitalei, din cauza unui sofer
Circulaţia tramvaielor, BLOCATĂ în centrul Capitalei, din cauza unui şofer

Circulaţia tramvaielor a fost blocată, joi, în zona Piaţa Sfânta Vineri din centrul Capitalei, cozile formate fiind pe sute de metri, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Brigada Rutieră a Capitalei.

Tramvaiele rămase blocate au fost de pe liniile 21, 14, 5, 40, circulaţia fiind blocată aproximativ 40 de minute din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai.

Au fost trimişi la faţa locului agenţi de la Poliţia Rutieră, dar şi poliţişti de la Secţia 10 şi s-a luat legătură cu Primăria Capitalei pentru ca în zonă să fie adusă o platforma care să ridice autoturismul.

Etichete: circulatie tramvaie blocata, RATB, tramvaie blocate

0/6 COMENTARII
DAN
27 Oct 20:54
+0
VOTURI
-0
"Soferul" era, de fapt, o pitipoanca obraznica. Pe langa o amenda mare, pe care i-o plati-o intretinatorul, fufei astia ar trebui sa i se aplice si o bataie buna (daca nu cumva i-ar produce si placere).
dan
27 Oct 18:49
+0
VOTURI
-0
Am vazut de cateva ori situatii similare,dar au coborat 5-6 calatori(barbati)si cu putin heirup au reusit sa impinga masina problema in asa fel ca tramvaiul sa poata trece, asta pentru a mai pierde timp pretios .
Sf. Gheorghe
27 Oct 16:44
+0
VOTURI
-0
De fapt cred ca e vorba de intersectia strazilor Cavafii Vechi cu Mosilor, respectiv Sf. Gheorghe, pe unde stiam eu ca trec doar 5, 16 si 21. Dar poate or fi modificat astia de la RATB traseele.

Si eu sper sa-l rupa pe meltean, inclusiv cu un dosar penal. Astia nu se invata minte altfel.
Andrei Ilie
27 Oct 15:12
+0
VOTURI
-0
La fel, astazi , pe trecerea de pietoni de la policlina MAPN, de pe strada Cobalcescu, a parcat cineva cu o skoda rosie, blocand si tramvaiele. Doua tramvaie blocate, cateva zeci de masini (caci nu puteau depasi datorita celor dublu parcati).
bogdan71
27 Oct 15:12
+0
VOTURI
-0
5 si 21 intorc la Sf. Gheorghe, iar 14 si 40 la Sf. Vineri. Deci unde a parcat mai exact soferul ? Asta e stire sau ce ?
Dumitru
27 Oct 14:22
+0
VOTURI
-0
Bravo politiei ca au apelat la platforma. Sper sa-l arda serios pe soferul asta ca sa se invete minte.
Acum stiu ca or sa sara multi ca domne, nu ai unde sa parchezi : pot sa fac pariu cu oricine ca la Universitate sau la Inter existau locuri de parcare libere, dar cum sa mearga domnu' pe jos, el tre sa lase masina fix in fata locului unde are treaba, apoi sa injure ca nu sunt locuri de parcare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE