Circulaţia tramvaielor de pe linia 1, BLOCATĂ, din cauza unui ACCIDENT RUTIERUn accident rutier grav s-a produs miercuri, în jurul orei 14.30, pe linia tramvaiului 1. Din cauza accidentului, a fost blocată circulaţia tramvaielor de pe linia 1.

Circulatia tramvaielor de pe linia 1, BLOCATA, din cauza unui ACCIDENT RUTIER
Circulaţia tramvaielor de pe linia 1, BLOCATĂ, din cauza unui ACCIDENT RUTIER
Foto: Iasmin Sandu, Asociaţia RO-Trans

Miercuri, în jurul orei 14.30, s-a produs un accident rutier, pe linia tramvaiului 1. Din acest motiv, timp de 40 minute, în intervalul orar 14.35-15.15, tramvaiele liniei 1 nu au circulat pe sensul spre Podul Basarab. Potrivit oficialilor RATB, accidentul rutier, soldat cu vătămarea unei persoane, s-a produs în zona intersecţiei Bd. Nicolae Titulescu / Str. Dr. Felix, dar nu a fost implicat vreun tramvai RATB în accident.

Accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a intrat cu maşina pe linia de tramvai şi a rănit uşor un pieton care se afla pe refugiul de tramvai. Pentru că pietonul nu a fost atent, el nu a observat maşina care circula pe linia de tramvai, şi a fost lovit cu oglinda, în zona coastelor, potrivit lui Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Vezi şi: Călătorii RATB, puși ZILNIC ÎN PERICOL de refugiile înguste de tramvai.Cum se justifică autoritățile

Etichete: accident, accident rutier, tramvaie blocate, tramvaiul 1

0/1 COMENTARII
Florin
12 Nov 15:28
+0
VOTURI
-0
Cu-atât mai periculos e cu refugiile înguste lipsite de garduri de protecție. Deși s-a lucrat la linia comună 24 42 45 46 refugiul de pe Bulevardul Ion Mihalache de la intersecția cu Șoseaua Nicolae Titulescu a rămas același refugiu îngust lipsit de gard de protecție. Lucrare făcută de mântuială.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE