Circulaţia tramvaielor de pe linia 41, ÎNGREUNATĂ, din cauza semafoarelor defecte. FOTOCirculaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost îngreunată, miercuri după-amiază, începând cu ora 17.00, din cauza semafoarelor defecte. Traficul a fost foarte aglomerat, astfel că tramvaiele au ajuns să stea blocate pe şine.

ACCIDENT IN BUCURESTI: Accident grav intre un tramvai si un camion, joi dimineata
ACCIDENT ÎN BUCUREŞTI: Accident grav între un tramvai şi un camion, joi dimineaţă
Foto: B365.ro

Primele probleme au început să apară miercuri, în jurul orei 17.00, la intersecţia Drumul Taberei cu Str. Braşov. Tramvaiele au rămas blocate pe şine, din cauza semafoarelor, care nu mai funcionează, iar şoferii au început să circule haotic pe sensul spre Ghencea, îngreunând circulaţia tramvaielor de pe linia 41. Sensul spre Ghencea este, de altfel, şi cel mai afectat, potrivit oficialilor RATB.

Contactaţi de reporterii B365.ro, aceştia au precizat că au solicitat echipaje de poliţie în zonă, pentru fluidizarea circulaţiei. "Agenţii de la Brigada Rutieră au ajuns în jurul orei 19.15, iar acum stau în intersecţie pentru dirijarea traficului. Sperăm să se reia circulaţia la normal cât mai rapid", a declarat, pentru B365.ro, Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Etichete: RATB, tramvaie blocate, tramvaiul 41

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE