Circulaţia tramvaielor pe linia 21, blocată. Un bărbat a căzut în faţa tramvaiului în zona OborCirculaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, în zona Obor, miercuri după-amiază, după ce unui bărbat i s-a făcut rău şi a căzut pe şinele de tramvai. Conform reprezentanţilor ISU, echipajele medicale aflate la faţa locului fac manevre de resuscitare a bărbatului, găsit în stare foarte gravă.

Accident tramvai
Accident tramvai

 UPDATE: Victima prezintă puls, va fi transportată la Spitalul Floreasca. De asemenea, prezintă numeroase contuzii pe întreaga suprafaţă corporală, anunţă ISU Bucureşti. 

Conform purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, căruia i s-a făcut rău şi a cazut în faţa tramvaiului, la Pasajul Obor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că bărbatul a fost prins sub tramvai, fiind scos de către echipajele de pompieri, iar la această oră se încearcă resuscitarea acestuia.

În prezent, circulaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, iar la faţa locului se află echipaje de poliţişti care dirijează traficul.

Etichete: accident tramvai, barbat sub tramvai, linia 21, Obor, tramvai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE