Circulaţia tramvaielor pe linia 36, oprită mai bine de o oră după ce unui călător i s-a făcut răuCirculaţia tramvaielor pe linia 36 a fost oprită marţi timp de 80 de minute după ce unei femei aflate într-un tramvai i s-a făcut rău. Incidentul s-a produs în zona Pieţei Obor, scrie romaniatv.net.

Tramvaiul 38
Tramvaiul 38

Unei femeie care călătorea într-un tramvai pe linia 36 i s-a făcut rău. Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă. Din acestă cauză, circulaţia tramvaielor pe linia 36 a fost blocată timp de 80 de minute pe strada Ziduri Moşi, în apropiere de Piaţa Obor, potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Etichete: Bucureşti, circulaţie oprită, femeie rau, tramvai, tramvaiul 38

0/2 COMENTARII
Mwe Tobita
20 dec 18:37
+0
VOTURI
-0
Cum, ma, sa opresti un mijloc de transport in comun, pentru ca i s-a facut cuiva rau in el??? Pentru 80 de minute???

Adica, da, inteleg, i s-a facut rau, opresti tramvaiul, chemi ambulanta. Ajunge Salvarea acolo, preiei pacientul si-l duci la spital.
Asta ar trebui sa ia maxim 15 minute, la ora de varf. Ce pacatele noptii au facut aia acolo timp de 80 de minute? Operatie pe cord in tramvai?
Xulescu
19 dec 17:24
+0
VOTURI
-0
Oare s-o fi resimtit pe traseu intarzierea? Tramvaiul 36 oricum este arhicunoscut pentru modul in care circula (o data sau de doua ori pe zi, adica la interval de 12 ore...). Oare exagerez?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE