Circulaţia trenurilor Regiotrans se reia de la 1 aprilie.Biletele,la jumătate faţă de cele de la CFRCirculatia trenurilor Regiotrans se reia incepand de la 1 aprilie. Circulatia trenurilor Regiotrans a fost suspendata in urma cu doua saptamani, dupa ce Autoritatea Feroviara a descoperit mai multe probleme tehnice la garniturile acestei companii.

O parte din trenurile Regiotrans reintra in circulatie
O parte din trenurile Regiotrans reintră în circulaţie
Foto: ampress.ro

Regiotrans a primit, luni, certificatul de siguranta feroviara partea B nr. UE RO22015050017. In baza acestui certificat Regiotrans va relua treptat traficul de calatori, cu un mers de tren adaptat situatiei, anunta metropotam.ro. Astfel, incepand cu 1.04.2015 ora 00.00 se va opera pe urmatoarele rute:

Brasov - Bucuresti Nord
Timisoara - Resita Nord
Timisoara - Lovrin - Nerau
Timisoara Nord - Cruceni
Timisoara Nord Lovrin - Cenad
Brad - Ineu - Arad
Arad - Valcani
Arad - Nadlac
Alba iulia - Zlatna
Ludus - Bistrita
Iasi - Roman
Brasov - Sf Gheorghe - Bretcu
Praid - Blaj
Iasi - Harlau
Iasi - Dorohoi

Pe unele dintre rutele de mai sus, pe care a intrat temporar CFR Calatori, vor exista pentru cateva saptamani trenuri ale ambilor operatori.

In a doua jumatate a lunii aprilie urmeaza sa fie reluat traficul si pe alte rute, pe masura ce materialul rulant aflat in procedura de certificare se va introduce in certificatul de siguranta.

Diferenta de pret intre CFR si Regiotrans este urmatoarea: un bilet Bucuresti - Brasov (cl. II, timp 2 ore si 40 de min) costa 25 de lei la Regiotrans, pe cand aceeasi cursa, in aceleasi conditii, costa 50 de lei la CFR.

Circulatia trenurilor Regiotrans a fost suspendata pe 17 martie, dupa ce Autoritatea Feroviara a descoperit mai multe probleme tehnice la garniturile acestei companii.

Etichete: 1 aprilie, cfr calatori, Circulaţia trenurilor Regiotrans, circulaţie, mersul trenurilor, regiotrans, rute regiotrans, trenuri regiotrans

0/1 COMENTARII
ce avem de facut
30 mar 23:14
+0
VOTURI
-0
Este foarte bine. Eu voi merge cu trenurile firmei private. CFR CALATORI a bagat trenuri moderne de curand.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h