Circulația autobuzelor, BLOCATĂ din nou pe o stradă, de un șofer care a parcat neregulamentar FOTOCirculația autobuzelor este blocată, joi, pe strada Episcopiei de un șofer care a parcat neregulamentar.

Circulatie autobuzelor, BLOCATA din nou pe o strada, de un sofer care a parcat neregulamentar FOTO
Circulație autobuzelor, BLOCATĂ din nou pe o stradă, de un șofer care a parcat neregulamentar FOTO
Foto: hotnews.ro

Pe aceasta artera circula linia de autobuze 300, iar circulatia acestora a fost blocata. Politia se afla la fata locului si incearca sa elibereze carosabilul, informează Hotnews.ro.

"Circulatia este blocata de cateva minute, Colegii mei de la Politia Rutiera sunt la fata locului si incearca sa deblocheze drumul. Soferului i se va face dosar pentru blocarea drumului public", a declarat Laura Snae, purtator de cuvant Politia Rutiera.

Marti seara, un alt sofer care a parcat neregulamentar a blocat strada , blocand circulatia autobuzelor timp de o ora. Acestuia i s-a facut dosar penal.

RATB a transmis, marti, ca aceasta strada este frecvent blocata. De exemplu, pe 19 ianuarie, autobuzele liniilor 126, 300 şi 368 au fost blocate, în total 150 de minute, pe Strada Episcopiei nr.3-7, pe sensul spre Calea Victoriei. Artera a fost blocată, în aceeşi zi, la aceeaşi adresă, între orele 11.50-12.20 (30 minute), între orele 16.30-16.55 (25 de minute), dar şi între orele 18.10-19.45 (95 de minute), acest ultim interval reprezentând vârful timpului de blocaj pentru autobuze.

Etichete: autobuze, blocat, parcare neregulamentară, şofer, trafic

0/1 COMENTARII
Rica
21 Jan 14:40
+0
VOTURI
-0
Ii tot dati inainte cu dosar penal.
Cu ce ma ajuta pe mine, calatorul ce asteapta in frig un autobuz care nu mai vine ca-i faceti aluia dosar penal? Inteleg ca ala trebuie pedepsit, si aprob faptul, dar mai trebuie...
Politia Rutiera ARE dreptul sa ridice autovehiculele, conform art. 64 din Codul Rutier. Sa-si faca treaba sau sa lase pe altii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE