Circulaţie BLOCATĂ pe o stradă din Capitală. Firele de tensiune ale troleibuzelor, RUPTE de un copacCirculaţia este blocată, duminică, la intersecţia străzilor Griviţa şi Semicercului din Capitală, după ce un copac a fost doborât de vânt, fiind rupte şi firele de tensiune care alimentează troleibuzele.

Circulatie BLOCATA pe o strada din Capitala
Circulaţie BLOCATĂ pe o stradă din Capitală

Copacul doborât de vântul puternic a blocat ambele benzi de circulaţie din zona străzilor Griviţa şi Semicercului. Poliţiştii de la rutieră au deviat total circulaţia în acea zonă, traficul fiind redirecţionat pe strada Buzeşti către bulevardul Dacia, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. Un alt incident s-a produs pe Şoseaua Giurgiului, unde s-au prăbuşit faţadele a două balcoane ale unui bloc.

Incidentul s-a petrecut pe strada Drumul Găzarului din Sectorul 4 al Capitalei, la ultimele două etaje ale unui bloc cu 10 etaje, care nu este reabilitat. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru a izola zona, pentru că sunt încă bucăţi de tencuială care sar de pe consolele distruse.

Sâmbătă noapte, echipajele ISU au intervenit, între orele 22.16 şi 23.30, pentru 19 copaci doborâţi de furtună, dintre care 16 în Bucureşti şi trei în Ilfov. De asemenea, echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate să intervină şi pentru îndepărtarea a două antene care au fost doborâte de vântul puternic, a declarat Daniel Vasile, pentru News.ro.

Cele mai multe intervenţii au fost, sâmbătă noapte, pe străzi din Sectorul 3, printre care zona Dristor, bulevardul Nicolae Grigorescu şi bulevardul Theodor Pallady. Şi pe strada Mărgeanului, în Sectorul 5, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Pompierii le recomandă oamenilor să nu atingă firele căzute la pământ, să nu se adăposterască lânga construcţii improvizate, lângă corturi şi schelele sau lângă clădiri cu faţade ce prezintă semne de degradare.

Bucureştiul şi 26 de judeţe sunt sub avertizare cod galben de vânt, duminică, până la ora 20.00. Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze mai mari în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova şi Transilvania, unde rafalele vor depăşi 60-70 de kilometri pe oră şi pe arii restrânse vor atinge 80-90 de kilometri pe oră, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Etichete: circulatie blocata bucuresti, fire tensiune rupte, vant bucuresti, vant puternic bucuresti, vremea bucuresti

0/2 COMENTARII
radu
13 Nov 23:49
+0
VOTURI
-0
Str.Grivita nu exista in Bucuresti. Autorul se refera probabil la Calea Grivitei, dar e prea indolent.
Dana
13 Nov 17:41
+0
VOTURI
-0
"Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru a izola zona, pentru că sunt încă bucăţi de tencuială care sar de pe consolele distruse."

Hai, ma... Serios? Ale draq bucati de tencuiala, ce sar ele. Daca erau bucati de caramida, probabil CADEAU, dar tencuiala SARE...

Sa dam primaria in judecata c-a permis constructia blocurilor tencuite, iar acum bucatile de tencuiala sar in capul oamenilor.
Si daca tot suntem acolo, sa dam si o amenda zdravana acelor bucati zurbagii de tencuiala... Auzi, sa sara ele de pe console...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE