Circulaţie îngreunată pe strada Mihai Eminescu din Capitală. Se înlocuiesc bordurileTraficul deja aglomerat de pe strada Mihai Eminescu din Sectorul 1 a devenit şi mai dificil în ultimele zile. Administraţia Străzilor a început să înlocuiască bordurile, astfel că din cele două benzi de circulaţie, şoferii mai au acum la dispoziţie o bandă, o bandă şi jumătate.

De două zile, muncitorii găuresc asfaltul şi scot vechile borduri de pe strada din Sectorul 1, pentru a pune altele în loc. La prima vedere, acţiunea municipalităţii nu prea are sens. Bordurile care sunt scoase de muncitori sunt în stare foarte bună. VEZI FOTO.

"Se fac lucrări de întreţinere. Avem un contract multianual pentru întreţinerea străzilor din Bucureşti. pe Mihai Eminescu se înlocuiesc bordurile acolo unde acestea sunt deteriorate", a precizat pentru B365.ro, Carmen Dincă, purtător de cuvânt al Administraţiei Străzilor, instituţie subordonată municipalităţii.

Etichete: Administraţia Străzilor, borduri, Sectorul 1, strada Mihai Eminescu, trafic, trafic aglomerat

0/0 COMENTARII
Popou Rau
03 aug 00:22
+0
VOTURI
-0

Pentru aia de prin militari, bordurile erau videniene si se cam uzasera (fiind facute din nisp, apa si par de ghinda). Era absolut imperioasa imbunatatirea acestei stari de fapt care pe mine ma ingrijora aproape zilnic. Propun sa se schimbe si toti stalpii de iluminat care au lipite afise sau alte bazaconii pe domniile lor. Ah, ma trece caca. Revin!

Ioana Alexandra Ghinda
02 aug 13:03
+0
VOTURI
-0

Normal ca trebuiau schimbate bordurile, sigur cele existente nu sunt din China, precum cele ale lui Videanu.

Edi
02 aug 13:25
+0
VOTURI
-0

Vad ca tu gasesti la orice articol comentariu. Mai bine faci ceva util pentru viata ta decat sa stai sa comentezi ca sa te afli in treaba.

didi
03 aug 06:53
+0
VOTURI
-0

Cand Videanu schimba borduri era rau...acum e bine...du-te de te impusca!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h