Trafic rutier RESTRICŢIONAT miercuri în centrul Capitalei. Vezi străzile afectateMai multe asociaţii ale crescătorilor de animale au anunţat proteste, miercuri, 23 martie, în centrul Capitalei. Aceştia au primit aprobare pentru a protesta, între orele 11.00 şi 13.45, în Parcul Izvor, apoi pentru un marş până în Piaţa Victoriei, unde au obţinut autorizaţie pentru pichet până la ora 18.00. Brigada Rutieră a anunţat restricţii de circulaţie pe timpul acţiunilor de protest.

Trafic restrictionat in Bucuresti 23 martie 2016
Trafic restricţionat în Bucureşti 23 martie 2016

Câteva mii de crescători de animale au venit miercuri în Capitală, printre revendicările acestora numărându-se acordarea subvenţiilor agricole, dar şi rezolvarea unor probleme legislative.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că, potrivit avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 23 martie 2016, între orele 11.00 – 13.45, este programat un miting în alveola de lângă Parc Izvor, în timp ce între orele 13.45 – 14.45 este organizat un marş pe traseul: Parc Izvor – Pod Haşdeu – str. Pârvan – str. Berzei – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei.

Având în vedere că, pe timpul desfăşurării mitingului din alveola de lângă Parcul Izvor, cât şi pe timpul marşului de deplasare spre Piaţa Victoriei, circulaţia va fi restricţionată gradual, Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule ca, în intervalul menţionat, să evite pe cât posibil deplasarea în zonă şi să folosească rutele ocolitoare. De asemenea, se cere să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, a informat marţi Brigada Rutieră.

De asemenea, mai precizează sursa citată, între orele 14.45 – 18.00 are loc un miting în Piaţa Victoriei, în perimetrul între şos. Kiseleff – bd. Aviatorilor – Parcul Kiseleff – Calea Victoriei – bd. Iancu de Hunedoara. Din acest motiv, în intervalul orar 13.00- 18.00, pentru mitingul de protest din Piaţa Victoriei, traficul în zonă a fost restricţionat astfel:

Începând cu ora 13:00 se restricţionează traficul rutier pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei;

Circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens în faţa clădirii Guvernului între bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bd. Lascăr Catargiu;

Sensul de circulaţie din Piaţa Victoriei, relaţia str. Buzeşti – bd. Nicolae Titulescu către Calea Victoriei, respectiv către bd. Lascăr Catargiu, restricţia se va menţine până la finalizarea activităţii;

Pe str. Paris traficul va fi redirecţionat doar către bd. Aviatorilor;

Pe breteaua bd. Iancu de Hunedoara traficul va fi redirecţionat doar bd. Aviatorilor.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi recomandă conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil deplasarea în zonă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Etichete: miting bucuresti, miting calea victoriei, miting piata victoriei, trafic restricţionat, trafic restrictionat 23 martie, trafic restrictionat bucuresti

0/1 COMENTARII
Marius
23 mar 19:58
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE