Circulaţie restricţionată în Piaţa ConstituţieiCirculaţia rutieră este restricţionată, sâmbătă, în Piaţa Constituţiei, pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii, pentru concertul organizat de Primăria Capitalei de Zilele Bucureştiului.

Circulatie restrictionata in Piata Constitutiei
Circulaţie restricţionată în Piaţa Constituţiei

Pe Bulevardul Unirii, traficul rutier va fi oprit de la ora 08.00, între bulevardul I.C. Brătianu şi bulevardul Libertăţii. De la ora 15.00 va fi blocat traficul rutier şi pe bulevardul Libertăţii, între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, restricţii care se vor menţine până duminică, la ora 01.00.

De asemenea, în perioada 23-25 septembrie, de la orele 19.00, pentru concerte şi proiecţii pe faţada Palatului Parlamentului va fi restricţionată circulaţia, gradual, pe bulevardul Unirii, între bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei şi pe bulevardul Libertăţii, între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Zilele Bucureştiului 2016, eveniment cu acces gratuit, organizat de Primăria Capitalei pentru marcarea împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a oraşului, se desfăşoară până duminică, în Piaţa Constituţiei, Parcul Cişmigiu şi Parcul Herăstrău, unde au loc concerte, expoziţii, ateliere, spectacole de teatru şi parade, plimbări cu trăsuri, spectacole de teatru pentru copii, dar şi "Bătaia cu flori".

VEZI ŞI ZILELE BUCUREŞTIULUI 2016. Distracţie GRATUITĂ în weekend în oraş. Vezi PROGRAMUL COMPLET de sâmbătă

Etichete: circulaţie restricţionată bucureşti, concert piata constitutiei, Zilele Bucureştiului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE