Cireşi japonezi, plantaţi în Parcul Lumea Copiilor, în memoria victimelor din Club #ColectivZona de grătare din parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 urmează să fie reamenajată, o parte din aceasta fiind dedicată victimelor incendiului din Club #Colectiv. Practic, aici, administraţia locală intenţionează să planteze 64 de cireşi japonezi, echivalentul numărului celor decedaţi până acum, proiectul de amenajare a rotondei din parc fiind în sumă de peste 300.000 lei. 

Ciresi japonezi, plantati in Parcul Lumea Copiilor, in memoria victimelor din Club #Colectiv
Cireşi japonezi, plantaţi în Parcul Lumea Copiilor, în memoria victimelor din Club #Colectiv

Proiectul de înfrumusețare a spațiului verde din zona de grătare a Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4, aprobat deja de Consiliul Local Sector 4, prevede plantarea a 64 de cireși japonezi, respectiv câte persoane au murit în tragicul incendiu din seara de 30 octombrie 2015, și montarea unor bănci.

Citeşte şi TRAGEDIA #COLECTIV. Raed Arafat, chemat la Comisia pentru sănătate din Camera Deputaților

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaților va face joi audieri privind 'intervenția spitalicească' în cazul incendiului de la Colectiv, printre oficialii chemați aflându-se, potrivit unor surse politice, și secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

"Acest demers este unul inițiat de actualul primar interimar și nu are nimic în comun cu cel anunțat de fostul primar Piedone. Atunci s-a gândit la un monument în memoria victimelor de la Colectiv, dar acum se vrea schimbarea zonei de grătare, pentru că sunt multe reclamații de la cetățeni pe motiv că îi deranjează ceea ce se întâmplă acolo. Amenajarea peisagistică se va realiza în rotonda din parc, pe partea stângă, care duce spre strada Cărăruia. Nu se vor tăia copaci, se vor planta copaci, iar zona de grătare va fi relocată. Va fi un rond care, prin reamenajarea peisagistică propusă, va fi în memoria tinerilor care au murit în tragicul eveniment, și pe care putem să îl numim Piațeta Colectiv, dar nu va fi un monument și nicidecum un memorial", au completat oficialii Primăriei, conform Agerpres. 

Pentru amenajarea peisagistică din Parcul Lumea copiilor în memoria victimelor de la Colectiv, aproape de zona de grătare, Consiliul Local Sector 4 a aprobat un buget de 321.411 lei. 

Etichete: #Colectiv, amenajare parcul lumea copiilor, ciresi japonezi, plantare, victime #Colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE