Cisternă cu acid sulfuric, răsturnată pe DN 1. Şoferul a fost găsit mort. Traficul, blocat 11 oreO cisternă încărcată cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat, marți dimineață, pe DN 1, în zona municipiului Câmpina și a luat foc. Traficul a fost blocat pe DN 1 timp de 11 ore și deviat prin Câmpina.

Cisterna cu acid sulfuric, rasturnata pe DN 1
Cisternă cu acid sulfuric, răsturnată pe DN 1

UPDATE Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Băneşti – Breaza, după ce, în cursul dimineţii, o autocisternă încărcată cu acid sulfuric a luat foc, şoferul în vârstă de 36 de ani fiind găsit mort.

"Începând cu ora 14:45, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Băneşti – Breaza. Amintim că, în cursul dimineţii, o autocisternă care circula pe sensul de mers către Sinaia a rupt separatorul de beton, a pătruns pe sensul opus şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile la kilometrul 91+300 de metri", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cisterna, care se deplasa pe sensul de mers către Sinaia, a acroșat un separator de sens, a trecut pe celălalt sens și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în zona municipiului Câmpina.

Cisterna a luat foc, iar flăcările au cuprins întregul vehicul, însă nu au existat scurgeri ale încărcăturii de acid sulfuric, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, scrie Agerpres.

Având în vedere pericolul, autoritățile au blocat total traficul pe DN 1 și l-au deviat prin Câmpina până la eliminarea totală a stării de pericol și până la finalizarea cercetărilor.

Șoferul cisternei a fost găsit mort sub autovehicul.

Etichete: Campina, CISTERNĂ RĂSTURNATĂ, DN1, trafic dn 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h